Καλό μεσημέρι παιδιά. Είμαι με global stable 9.2.2. Υπάρχει δυνατότητα χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader να περάσω κάποια παλαιότερη επίσημη ρομ,π.χ. την προηγούμενη 9;
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Όχι, δεν σε αφήνει να κάνεις downgrade, ακόμα και με ξεκλείδωτο bootloader, θα πρέπει να περάσεις fastboot rom
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Όχι, δεν σε αφήνει να κάνεις downgrade, ακόμα και με ξεκλείδωτο bootloader, θα πρέπει να περάσεις fastboot rom
-
@stapd_21 Δεν γίνεται αυτό σου εξήγησε ο @NasDriver πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ να ξεκλειδώσεις bootloader ελπίζω να ελήφθη και να κατανοήθει αυτό.
-
ευχαριστώ παιδιά κοτσανα είπα! Πάντως δύο μέρες τώρα με 9.2.2. έχω σημαντική μείωση στο sot. Από τις έξι σε τέσσερις ώρες με τις ίδιες εφαρμογές και παρόμοια χρήση
-
-
Εκανα τελικά format data και install ξανα και ολα πηγαν καλα. Ολα καλα δείχνουν μεχρι τωρα που στεινω απλα οι εφαρμογές που εγκατασταθηκαν αυτοματα με την ρομ πχ η εφαρμογή του φορουμ το mix κτλ κρασαρουν. Αυτά μεχρι τωρα
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Παίδες τα φώτα σας, προσπαθησα να περάσω 3 φορες την νεα ρομ, δεν την περνούσε. Την 4η την πέρασε αλλα η εγκατάσταση μέσω του twrp δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κόλλησε αναγκάστικα να διακοψω την εγκατάσταση με power off μην ξεροντας τι αλλο να κάνω. Το κινητο ανοιξε με την δείχνοντας την νεα ρομ στο about αλλα απο εκεινη την στιγμη δεν μπορεινα μεινει ανοιχτο πανω απο 3 λεπτά. Ειτε θα κολλησει σε μια οθόνη, ειτε θα βγαζει οτι η εκαστοτε εφαρμογή (κυρίως το playstore) δεν λειτουργεί με αποτελεσμα να κανει reboot και φτου απο την αρχή....
Δοκιμασα
1, επαναφορα απο backup (τζίφος)
2, fr και μετα επαναφορα το back up (ξανα τζίφος)
3, fr kai system και επαναφορα το back up (ξανα μανα τζίφος)
Τι να κάνω πλέον ? -
Δεν το παίρνεις από την αρχή με format data στο twrp, πέρασμα εκ νέου της rom μέσω twrp, factory reset και φλασαρισμα; Πως εχεις κρατήσει backup τα αρχεία σου; mi backup;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0