Να το πληκτρολογήσεις στο twrp όταν στο ζητούσε,Ο/H narutog7 έγραψε:
και όσο για το PIN, δεν κατάλαβα
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
3 φορε τη μερα φορτιση ...
μπαταρια νομιζω πως φτιαξαμε .... απο το πρωι και ειμαι στο 71% ... με τη προηγουμενη θα ειχε κλεισει τωρα
μου αλλαξε μονο την διαταξη ενω ειχα 5 εικονιδια μου τα επανεφερε στα 4 και ψαχνω απο που ξαναλαζω να εχω 5 εικονιδια στη σειρα και οχι μαχ 4 αλλα το βρισκω
επισης το κουμπακι του gps δεν εχει μπει στην κουρτινα που ειναι τα εικονιδια -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να το πληκτρολογήσεις στο twrp όταν στο ζητούσε,
-
Ο/H narutog7 έγραψε:
. Εδώ πέρα βρίσκεται η λύση κάτω κάτω
Αν δεν ισχύει το παραπάνω όμως , μόνο μια λύση υπάρχει και σίγουρα είναι επίπονη. -
Αν προλαβαίνει για διόρθωση στην επόμενη....
1) Όταν πατάω να ανεβάσω ή να κατεβάσω την ένταση αλλαζει την Ένταση από τα multimedia , τα μπερδεύει με τους ήχους εννοώ με τα πλαϊνά κουμπια
2) πολλές εφαρμογές όταν έρχεται ειδοποίηση δεν χτυπανε παρά μόνο δόνηση και το εικονίδιο στην κουρτίνα ότι κάτι ηρθε -
Αυτο με την ειδοποίηση το έχω παρατηρήσει και γω. Μηνύματα από Skype και whatapp δεν κάνουν wake την οθόνη και δεν εμφανίζεται στο lockscreen, παρά μόνο ο μετρητής πάνω στο εικονίδιο και το συμβολακι στο πάνω μέρος της οθόνης. Βέβαια αυτά όλα έχουν. Να κάνουν με τα source της global. Κατά τα άλλα επιτέλους το κινητό μου είναι αρκετά πιο κρύο και το Android system σε επίπεδα official global. Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια με την official καθως και το standby drain.
-
-
Από browser γίνεται η προβολή ή είναι κάποια εφαρμογή πχ tapatalk ?
Αν είναι από browser δοκίμασε άλλον να δεις εάν κάνει το ίδιο.
Αν δεν έχεις κάνει εσύ κάποια αλλαγή στη συσκευή ή εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής τώρα τελευταία ίσως να είναι πρόβλημα των σελίδων -
Ειναι απο browser και οχι απο καποια εφαρμογη. Δεν καταλαβαινω.... Περιεργα πραγματα!
-
Δοκίμασε άλλον browser...δες και την μεγέθυνση σελίδας μήπως έχει ανέβει πάνω από 100%
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0