Παιδιά άκυρο αλλά μου κάηκε ο γνήσιος φορτιστής της xiaomi..quick charge 3.εχει συμβεί σε κανέναν;
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Οχι αλλά κάθε φορά που φορτίζω με αυτόν και τυχαίνει να τον ακουμπήσω ζεματαει υπερβολικά.
-
-
Δεν φταίει ROM. κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το Facebook. Το πιθανότερο είναι ότι θα στρώσει.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω την 8.5.3 κ κάποια στιγμή λέω να πάω στην τελευταία 10άρα.
Είναι καλή η αυτονομία του κινητού;
Υπάρχει κάποιο θέμα με τις εφαρμογές των τραπεζών (να μην δέχονται το δαχτυλικό);
Αν κάποιος χρησιμοποιεί ανέπαφη συναλλαγή με το κινητό κ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; -
Φιλε Apo.stam Ναι να πας τουλαχιστον η 8,7,12 ειναι μια χαρα. Ελπιζω να μη το μετανιώσω που έβαλα την τελευταία γιατί με αυτη....μου πήγε πρώτη φορά από μπαταρία 3 μέρες με ελαφρια χρηση, και 2 μερες με κανονικη χρηση.
-
Παίδες υπάρχει η 8.7.19 διαθέσιμη για dowload καί δε την βλεπω? Είναι μόνο για VIP ? Βλέπω μόνο κάτι παλιοτερες Ron στο developer rom section και στα downloads.
-
-
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς να μου πει γιατί ενώ μέχρι τώρα συνδεόμουν στο wi-fi του σπιτιού αυτόματα, τώρα δεν γίνεται;
Τώρα πρέπει να πατήσω παρατεταμένα το εικονίδιο του wi-fi, να δω όλα τα δίκτυα και να επιλέξω το δικό μου. -
Διέγραψε το μια από τα γνωστά wlans και ξανακάνε τη σύνδεση μήπως και φτιάξει.
-
Γεια σας. Πείτε μου αν ξέρετε, πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών στην συλλογή μου από το Messenger; Δηλαδή όταν μού στέλνει κάποιος μια φωτογραφία στο messenger να μην αποθηκεύεται στην συλλογή με της φωτογραφίες του κινητού
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0