Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Σε προτείνω αυτόν τον οδηγό Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
Και να περάσει μόνος το twrp και την rom ή μόλις κάνει boot δοκίμασε να μπεις σε fastboot mode πέρασε twrp - instail την rom.
Αλλά όπως έχω πει και άλλες φορές είμαι άσχετος περίμενε αλλού γνώμη.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το βρήκα τι θα κάνω για να μην έχω κανένα θέμα.
Μετά το format data θα του σβουντουρίξω και ένα fr και καθάρισα.
Μετά θα περάσω από το twrp πρώτα το firmware, μετά τη rom (πρώτη φορά το βλέπω αυτό) και μετά το magisk όπως γράφει στις οδηγίες.
Λες να αποκτήσω κανα μπρίκι πολυτελείας?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εσύ ξέρεις Μήτσο. Εγώ καταθεσα την άποψη μου σίγουρα βήματα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Το βρήκα τι θα κάνω για να μην έχω κανένα θέμα.
Μετά το format data θα του σβουντουρίξω και ένα fr και καθάρισα.
Μετά θα περάσω από το twrp πρώτα το firmware, μετά τη rom (πρώτη φορά το βλέπω αυτό) και μετά το magisk όπως γράφει στις οδηγίες.
Λες να αποκτήσω κανα μπρίκι πολυτελείας?
Καλή η PixelExperience αλλά έχει πολύ λίγες δυνατότητες παραμετροποίησης. Αν εκεί που το δίνεις τους αρέσει να πειράζουν, θα σου πρότεινα ResurrectionRemix.
Hard brick πολύ δύσκολα (σχεδόν αδύνατο) να πάθεις.
Αν κάνεις format to /system χρειάζεται πάντα να κάνεις install πρώτα το firmware και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Σε περίπτωση upgrade της ίδιας rom δεν χρειάζεται να ξανά φλασάρεις το firmware.
Βέβαια τώρα υπάρχει treble enabled TWRP και treble enabled ROMS (χρησιμοποιεί το /cust partition ως /vendor) οπότε θεωρητικά το firmware πρέπει να μένει εκεί και να επιζεί από format στο /system. -
-
Παιδιά καλησπέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
Θέλω να βάλω τη τελευταία global stable rom,τώρα εχω την xtrv stable 9.2.4.0 με android 7.1.1 . Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η τελευταία stable rom για 7.1.1 και τι χρειάζεται να κάνω πριν την εγκατάσταση,αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορα που το έκανα,και έχει περάσει αρκετός καιρός, ήθελε factory reset έτσι δεν είναι?
Ευχαριστώ -
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος, δεν μπορώ να βρω που είναι ο αποκλεισμός των επαφων την ώρα που σε παιρνουν
-
-
Το βρήκα οκ... Απλά ήθελα να μπλοκάρω ενοχλητικούς αριθμούς που μας παίρνουν τηλ πάνω στο μεσημέρι.. Διαφημιστικες.. Τελικά όλα είναι μέσα στην Ασφάλεια..
-
@Miyagki
Πάρε ένα τηλέφωνο στην εταιρεία σου και πες ότι θες να ενταχθείς στο μητρώο του άρθρου 11.
Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις διαφημιστικές κλήσεις – S@fer-Internet.Gr -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0