Μιλάμε για εφαρμογή για συναγερμό. Είναι η ίδια έκδοση εφαρμογής αλλά σε άλλη έκδοση MIUI.Ο/H vanni έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜιλάμε για εφαρμογή για συναγερμό. Είναι η ίδια έκδοση εφαρμογής αλλά σε άλλη έκδοση MIUI.Ο/H vanni έγραψε:
Ίσως αυτό να παίζει ρόλο η εφαρμογή ίσως πρέπει να αναβαθμιστεί ώστε να παίζει σωστά σε MIUI 10 (υποθέτω η διαφορά είναι μεταξύ MIUI 9 και 10 ) σωστά;Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:
Μιλάμε για εφαρμογή για συναγερμό. Είναι η ίδια έκδοση εφαρμογής αλλά σε άλλη έκδοση MIUI.Ο/H vanni έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τίποτα απολύτως, εμένα δεν βγάζει καν στο Notification bar ότι έχει συνδεθεί σαν usb, μόνο το φορτίζειΟ/H yiannisT έγραψε:
Εμενα από τα notifications μου εμφανίζει στην αρχή πως φορτίζει όταν το συνδέσω με υπολογιστή, και δίπλα έχει ένα μικρό τριγωνακι που οταν το πατήσω μου γράφει περισσότερες επιλογές και αν πατήσω το περισσότερες επιλογές μου εμφανίζει το μενού όπως παλιά δηλαδή αν θέλω να το έχω για να φορτίζει η αν θέλω να μεταφέρω αρχεία.
Εσένα δε σου εμφανίζει ένα μικρό τριγωνακι εκεί που λέει charging;
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Μάλλον είναι κόλλημα της miui 10,γιατι από ότι διαβάζω έχουν παρουσιαστεί μετά το update διαφορά είδη προβλημάτων.Ο/H yiannisT έγραψε:
Τότε μήπως δεν έχει να κάνει με το κινητό αλλά με drivers των windows ή του οποίου λειτουργικού συστήματος έχει ο υπολογιστής που το συνδέεις; Για δοκίμασε αν μπορείς και σε κάποιον άλλον.
Τώρα κάτι άσχετο απλά είδα το σηματακι στο screenshot που ανέβασες. Μ αρέσει γιατί δείχνει τη μπαταρία των ακουστικών κι είναι πολύ βολικο. Ποια είναι; Της Sony ;
Sent from my MI 6 using Tapatalk