Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ο/H vaspyr21 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,πριν 2 μέρες μου έκαναν δώρο κινητό και θέλω να δώσω το xiaomi mi6 σε έναν φίλο,τι πρέπει να κάνω για να του το δώσω το κινητό καθαρό χωρίς να υπάρχουν τα δικά μου στοιχεια;;
-
-
Settings, permissions, autostart.
Επίσης το λουκετακι για το κλείδωμα της εκάστοτε εφαρμογής για να μη τη κλείνει το miui το βρίσκεις ανοίγοντας την εφαρμογή, πατώντας το αριστερό κουμπί για να σου δείξει τις ανοιχτές εφαρμογές και μετά πατώντας παρατεταμένα επάνω της. Πατάς το λουκέτο και τη κλειδώνεις. Παρόμοια τη ξεκλειδώνεις. -
Ο/H Giovan έγραψε:
Πού θα το βρω αυτό;
-
Επίσης το λουκετακι για το κλείδωμα της εκάστοτε εφαρμογής για να μη τη κλείνει το miui το βρίσκεις ανοίγοντας την εφαρμογή, πατώντας το αριστερό κουμπί για να σου δείξει τις ανοιχτές εφαρμογές και μετά πατώντας παρατεταμένα επάνω της. Πατάς το λουκέτο και τη κλειδώνεις. Παρόμοια τη ξεκλειδώνεις.
Ανοίγεις την εφαρμογή > Πατάς κάτω αριστερά το κουμπί που μοιάζει με Ξ > Παρατεταμένο πάτημα πάνω στηνεφαρμογή που θες να ανοίξουν οι επιλογές > λουκετάκι για να μην κλείνει
Κατ' αρχάς amavroudis και NasDriver
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αλλά...
Έχω το Μι6. Αυτά που μου λέτε δεν τα βρίσκω. Ανοίγω το messenger ή το viber. Ποιο αριστερό κουμπί θα μου δείξει τις ανοιχτές εφαρμογές;
Και σε καμιά εφαρμογή δεν βρίσκω το κουμπί που μοιάζει με Ξ.
Συγγνώμη αλλά δεν τα βρίσκω στο κινητό μου.
Αν έχω ανοίξει το messenger και το ελαχιστοποιήσω πατώντας το κεντρικό πλήκτρο, τότε και μόνο τότε μου έρχονται ειδοποιήσεις. Αν όμως κλείσω το messenger πατώντας το κεντρικό πλήκτρο και μετά Χ, τότε δεν έρχεται τίποτα. Το ίδιο και στο viber. Μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή, μου έρχονται ειδοποιήσεις. Αλλιώς τίποτα. -
Περίπτωση 8...είναι λίγο διαφορετικά τα μενού αλλά τα βήματα είναι τα ίδια ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Περίπτωση 8...είναι λίγο διαφορετικά τα μενού αλλά τα βήματα είναι τα ίδια ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Ξέρετε αν τα διάφορα άλμπουμ με φωτογραφίες που έφτιαξα μπορούν να εμφανίζονται αλφαβητικά; (γιατί τώρα είναι σε σειρά μάλλον με την ημερομηνία που δημιουργήθηκαν). -
-
@Tseligas2000, για το k20 pro σίγουρα αξίζει μια αναβάθμιση από το mi6. Περίμενε όμως να βγει η global έκδοση του (mi 9t pro). Για το απλό το k20 με τον snapdragon 730 νομίζω δεν θα δεις διαφορά από το mi6. Τουλάχιστον σε επιδόσεις. Μόνο η οθόνη που είναι amoled θα έχει διαφορά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0