Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
@Tseligas2000 να σου πω δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με gcam. Σίγουρα θέλει να κάνεις ροοτ να κάνεις μια συγκεκριμένη ρύθμιση, την οποία νομίζω είπε ο @MIUI_ART ότι από εδω και πέρα θα περιλαμβάνεται στην xtrv by default οπότε δεν θα εχεις να κάνεις κάτι. Στο xda πάντως υπάρχει thread για gcam στο mi 6 οπότε από εκει θα το βρεις λογικά.
-
-
-
Δυστυχώς δεν έχει βγει κάτι ακόμα. Σε κάνα δυο μόνο δουλεύει το βίντεο αλλά όχι η φωτογραφική. Μαύρη μαυρίλα.
Αν την βρείτε εσείς θα ήταν ευτύχημα. -
-
και ομως... μαλλον για miui 11 δεν εχουν βγαλει κατι. εχω δοκιμασει πανω απο 30. λιγες δουλευουν στο βιντεο αλλα δεν δουλευει η καμερα. δεν πιραζει.
-
Καλημέρα σας,
Έχω το Redmi 6 με το MIUI global 10.4.4. Έχει αρκετά προβληματάκια, με το πιο ενοχλητικό τ' ότι όταν έχω ενεργοποιήσει το full screen display/full screen gestures, πολλές φορές όταν κάνω slide up για να διώξω μια ανοιχτή εφαρμογή παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα με το slide up and hold χωρίς να εμφανίζεται κανένα εικονίδιο, όπως το X για να τερματήσω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και όπου κι αν αγγίξω την οθόνη τις τερματίζει όλες.
Μπορώ να κάνω κάτι; Είναι δυνατό να γυρίσω σε Oreo όπου όλα δούλευαν ρολόι; Μπορώ να βάλω MiUI 11.χ από εδώ, αν ναι μπορείτε να με βοηθήσετε πως να το κάνω;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Ο/H papaki72 έγραψε:
Καλημέρα σας,
Έχω το Redmi 6 με το MIUI global 10.4.4. Έχει αρκετά προβληματάκια, με το πιο ενοχλητικό τ' ότι όταν έχω ενεργοποιήσει το full screen display/full screen gestures, πολλές φορές όταν κάνω slide up για να διώξω μια ανοιχτή εφαρμογή παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα με το slide up and hold χωρίς να εμφανίζεται κανένα εικονίδιο, όπως το X για να τερματήσω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και όπου κι αν αγγίξω την οθόνη τις τερματίζει όλες.
Μπορώ να κάνω κάτι; Είναι δυνατό να γυρίσω σε Oreo όπου όλα δούλευαν ρολόι; Μπορώ να βάλω MiUI 11.χ από εδώ, αν ναι μπορείτε να με βοηθήσετε πως να το κάνω;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Τα έκανα μαντάρα! Συγνώμη για το μπέρδεμα!
-
- Τελευταία παρατηρώ ότι υπάρχει το φαινόμενο του ,image burn στο mi6 .είναι φυσιολογικό? Μοιπος φταίει κάνα λογισμικό ή ...η οθόνη? Το βλέπω όταν είμαι για λιγη ώρα σε λευκό φόντο και μετά έχω σκούρο. Μετά από λίγη ώρα όμως ξεθωριάζει και εξαφανίζεται. Το παρατηρώ επίσης μόνο περιφερειακά της συσκευής.επισης τράβηξα screenshot αλλά δεν φαίνεται πουθενα. Είναι σαν να υπάρχουν 2 οθόνες η μία πάνω στην άλλη και αυτό να φαίνεται μόνο στο από κάτω οπότε η φωτό είναι στο επάνω μέρος και δεν το βλέπεις
- Τελευταία παρατηρώ ότι υπάρχει το φαινόμενο του ,image burn στο mi6 .είναι φυσιολογικό? Μοιπος φταίει κάνα λογισμικό ή ...η οθόνη? Το βλέπω όταν είμαι για λιγη ώρα σε λευκό φόντο και μετά έχω σκούρο. Μετά από λίγη ώρα όμως ξεθωριάζει και εξαφανίζεται. Το παρατηρώ επίσης μόνο περιφερειακά της συσκευής.επισης τράβηξα screenshot αλλά δεν φαίνεται πουθενα. Είναι σαν να υπάρχουν 2 οθόνες η μία πάνω στην άλλη και αυτό να φαίνεται μόνο στο από κάτω οπότε η φωτό είναι στο επάνω μέρος και δεν το βλέπεις
-
Σε κάποια άλλη περίπτωση που είχε αναφερθεί παλιά σε άλλη συσκευή το φαινόμενο του ghosting στην οθόνη ήταν πρόβλημα οθόνης.
Το MI 6 δεν έχει oled οθόνη για να έχει πρόβλημα με burn in
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0