Νομίζω ότι όχι. Το αποκλείσανε...
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
Ψαχνω μαγαζι που να εχει μπαταρια και να κανει αλλαγη .. ειχα παει σε ενα στη καλλιθεα δεν τα καταφεραν μετα απο 2 επισκεψεις να αλλαξουν. βρηκα πολλα αλλα μαγαζια αλλα πουθενα δεν εχουν την μπαταρια, εχεις καποιος να μου προτεινει καπου ; Για Αθηνα.
-
Υπάρχει δυνατότητα να ανακτήσω αρχεία από μαυρισμένη οθόνη;
Μαύρισε η οθόνη του κινητού. Προφανώς κάηκε.
Δούλευε μια χαρά το κινητό αλλά είχα τη φαεινή ιδέα να καταγράψω το τρέξιμο μου σε βίντεο.
Έτσι έβαλα το κινητό στη θήκη του ώμου, armband και μόλις τελείωσα το τρέξιμο λόγω των μεγάλων των μεγάλων θερμοκρασιών που είχαν αναπτυχθεί και του ιδρώτα βρήκα το κινητό με μαυρισμένη οθόνη
Δουλεύει κανονικά, ακούγεται δηλαδή ο ήχος όταν το ανοιγω αλλά δε μπορώ να δω απολύτως τίποτα.
Είναι και κλειδωμένο. Δεν είναι root.
Κατέβασα δύο εφαρμογές που λένε πως σε βοηθούν να ανακτήσεις τα αρχεία αλλά χρειάζεται να κάνω usb debugging. Όμως αφού δε βλέπω τίποτα, δε μπορώ να το χειριστώ.
Αν αγοράσω καλώδιο usb c to hdmi μήπως γίνει δουλειά;
Βασικά πρέπει να γράψω τον κωδικό για να ξεκλειδώσει γιατί το δακτυλικό αποτύπωμα δε δουλεύει μετά από restart.
Σας ευχαριστώ.
Αλλαγή οθόνης τι κόστος να έχει άραγε και θα με βοηθήσει να ανακτήσω τα αρχεία;
Sent from my SM-G770F using Tapatalk -
Η οθόνη είναι πολύ φτηνή περίπου στο 30€ . Άντε να σου πάρει και 15€ ο πακ και είσαι κομπλέ. Αξίζει για το συγκεκριμένο τηλέφωνο θεωρώ.
-
-
Ο/H flxas έγραψε:
Η οθόνη είναι πολύ φτηνή περίπου στο 30€ . Άντε να σου πάρει και 15€ ο πακ και είσαι κομπλέ. Αξίζει για το συγκεκριμένο τηλέφωνο θεωρώ.
Νόμιζα πως θα μου έπαιρναν πολλά χρήματα. Βασικά μου έφτιαξε και τη θύρα usb γιατί όπως με την οθόνη έτσι και με τη θύρα usb είχα κάνει εγώ λάθος και την είχα μισό χαλάσει.
Εβδομήντα ευρώ και για τα δύο.
Μετά από καιρό ξανά ζωντάνεψε το MI6.
Ήταν η πρώτη φορά που είχα πάρει ναυαρχίδα από τις πρώτες μέρες σχεδόν που είχε κυκλοφορήσει και να που τελικά ένα καλό κινητό τις περισσότερες φορές μένει στο χρόνο και αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης δε χρειάζεται να το αλλάξεις.
Θα κοιτάξω να δω τι παίζει με ROM να του βάλω κάποια καλή και θα το κάνω σούπερ το τηλεφωνάκι. Και μπαταρία μου είπε αν χρειαστώ μπορεί να μου αλλάξει αλλά ακόμα διαρκεί μια χαρά.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk -
Αντε τώρα να χαρείς και πάλι την συσκευή σου.
-
Καλημέρα φίλοι μου. Στα καλά καθουμενα μου βγάζει αυτό ανά 5 δευτερόλεπτα.
Τι μπορώ να κάνω;;; -
Ενημέρωση εφαρμογών από το play store...είναι γενικό της google
-
Δηλαδή έχει θέμα παντού;;;
Αυτό μου βγάζει επίσης...
Δεν ξέρω τι να κάνω, καμία βοήθεια;
Η θα βγάλει η Google κάποια ενημέρωση που να λύνει το πρόβλημα;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0