Καλωσορίζουμε την Fog ως νέα Sectional Moderator της κοινότητάς μας.
-
-
γλυκιά, πανέμορφη, πανέξυπνη, χιουμορίστα κ παντογνώστρια Ειρήνη, θα μπορούσα να μπω μεσω teamviewer να μου δείξεις την κονσόλα του moderator, πάντα το είχα απωθημένο...σου υπόσχομαι πως δε θα σου φυτέψω κανένα worm για να πάρω τον έλεγχο της κονσόλας...έχω δείξει αρκετά δείγματα καλής διαγωγής, απ' τα οποία συνάγεται πως μπορείς και επιβάλλεται να με εμπιστευτείς με...κλειστά τα μάτια...εεε...εεεεεε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτο, ξεπερνάει κατά έτη φωτός οποιαδήποτε παλιά σκουληκοσυμπεριφορά σου. Άξιος.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Γύρνα πίσω ή έστω παραιτήσου!!
-
α, ξέχασα πάνω στον ενθουσιασμό και το τρέμουλο που μου προκάλεσε όλο αυτό που συμβαίνει here....
αν θέλεις, μου δίνεις τη διεύθυνσή σου κ σου στέλνω με τον father, ένα ολόκληρο ταψί στερεο-τρικαλινο-ελλαδίτικη σπανακόπιτα-χορτόπιτα (κ λίγη τυρόπιτα φτιαγμένη με τον ίδιο τρόπο), με 5 στρώσεις φύλου, αγνό σπανάκι από κήπο, κρεμμυδάκια χλωρά, επίσης από κήπο και εξαιρετική φέτα Τρικάλων, που θα ειδοποιήσω να φτιάξει η mother....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Well done στην ομίχλη!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
α, ξέχασα πάνω στον ενθουσιασμό και το τρέμουλο που μου προκάλεσε όλο αυτό που συμβαίνει here....
αν θέλεις, μου δίνεις τη διεύθυνσή σου κ σου στέλνω με τον father, ένα ολόκληρο ταψί στερεο-τρικαλινο-ελλαδίτικη σπανακόπιτα, χορτόπιτα, με 5 στρώσεις φύλου, αγνό σπανάκι από κήπο, κρεμμυδάκια χλωρά, επίσης από κήπο και εξαιρετική φέτα Τρικάλων, που θα ειδοποιήσω να φτιάξει η mother....
Τελικά δεν είσαι και πολύ κακό σκουλήκι !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συγχαρητήρια Ειρήνη και καλή δουλειάααααααα
Καλωσόρισες στην ομάδα
-
Συγχαρητήρια φιλενάδα!!!!
Άντε να έχουμε και ένα κορίτσι να λέμε τον πόνο μας...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το νου σας ρεμαλια , το νου σας ρεμαλια ...
Ευτυχώς και μια γυναίκα , να συγυρισει , να συμμαζέψει , να φτιάξει ένα φαγητό της προκοπής ... σουτζουκάκια κατά προτίμηση ...
Να πιούμε ένα ποτήρι νερό τεςπα ..
Καλώς μας ήρθες Ομιχλώδη Ειρήνη , σιδερ(ωστρα)οκεφαλη !!!!!! -
Ο/H gkalen έγραψε:
Το νου σας ρεμαλια , το νου σας ρεμαλια ...
Ευτυχώς και μια γυναίκα , να συγυρισει , να συμμαζέψει , να φτιάξει ένα φαγητό της προκοπής ... σουτζουκάκια κατά προτίμηση ...
Να πιούμε ένα ποτήρι νερό τεςπα ..
Καλώς μας ήρθες Ομιχλώδη Ειρήνη , σιδερ(ωστρα)οκεφαλη !!!!!!
Πες τα ρε συ Γιώργο !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0