κρασαρε το redmi 3s mou helppppp!!!! [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ναι ναι Χρήστο, διόρθωσα!
=============== Μαι 9th 2017, 8:36pm ===============
Ο/H billisch13 έγραψε:
δεν το ξελειδοσα ποτε μονο εκανα την διεδικασια να δω αν ηταν κλειδωμενο και δεν ηταν πως το κανω εχεις καποιον οδηγο
Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι; -
το πηρα σφραγισμενο δεν ειχε ομως TWRP εγω ηθελα να του περασω ελληνηκη ρομ περασα το TWRP και μετα πεταξε την ρομ μεσα στο κινιτο και εκανα ινσταλλ απο το TWRP αυτο ηταν δεν ξανα ανοιξε
-
@George Kaggelaris Γιώργο βάλε του link να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα να κάνει 100% το λογαριασμό και να κάνει εγγραφή στο Ευρωπαϊκό forum να κάνει 25+ αναρτήσεις και ως αύριο να έχει άδεια για ξεκλείδωμα.
-
οχι το ειχα κανει εργοστασιακες ρυθμισης ηταν καθαρο ουτε λογαριασμους ουτε τιποτα αιγαλεο μενω
-
Κάνε μια αίτηση να υπάρχει, για να αποκτήσεις δικαίωμα ξεκλειδώματος του bootloader με αυτόν τον οδηγό => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] και περίμενε να πάρεις έγκριση.
Αν θές βάλε και ένα teamviewer και δώσε μου με PM τα στοιχεία να μπω να το δούμε λίγο. -
@George Kaggelaris Γιώργο κάνε μια απόπειρα μήπως μπει σε edl μέσω εντολών, αφού δεν έχει μέσα Mi account.
-
Γύρισα κι εγώ
Αν έχεις χρόνο στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα id & pass από το team viewer να το δούμε μαζί -
Μόλις τελειώσαμε επιτυχώς. Το κινητό ήταν soft bricked και έμπαινε μόνο σε fastboot με τον bootloader κλειδωμένο.
Σε προσπάθεια να γυρίσει σε edl ώστε να φλασαριστεί Official ROM, το έβλεπε σαν 900E.
Τελικά ο @billisch13 έφτιαξε μπαμ μπαμ ένα Deep Flash Cable και μετά από αλλεπάληλες προσπάθειες γύρισε τελικά σε 9008 με το Deep Flash Cable και πατημένα τα Volume Up και Volume Down!
Περάστηκε επιτυχώς η τελευταία Global Stable, κάναμε και αίτηση για ξεκλείδωμα.
Ευχαριστώ πολύ τον Ανέστη @NasDriver για τις συμβουλές του!
Καλοδούλευτο φίλε Βασίλη! -
-
υπερ ευχαριστω τον γιωργο για την φιλοτιμη προσπαθεια του να μου επαναφερει το τηλ εστω και απο αποσταση τα καταφεραμε επιτυχως χαρη στις συμβουλες και την επιτυχη καθοδηγηση του το κινιτο δουλευει αριστα τα τεχνικα τα ανεφερε ο γιωργος εγω τον ευχαριστω παλι και ολους οσους ενδιαφερθηκαν σας ειμαι ευγνωμων!!!!!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0