[XTRV - AROMA] Άρχισε η διανομή των πρώτων XTRV ROM με AROMA Script.
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
αντε να βγει και για mido μας έχετε τρελανειιιιι με αυτα που φτιάχνετε
Είναι έτοιμες και λογικά θα έχετε λινκ για δοκίμη σήμερα , σε mido , markw , land , libra , gemini , hydrogen , cancro , virgo , nikel , natrium , hennessy και scorpio ..
Αναμένετε στο ακουστικό σας παρακαλώ .. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ενημέρωση :
Παραδόθηκαν πριν από λίγο στα Vip μέλη μας οι πρώτες BETA Aroma XTRV-7.5.11 ROM για τις παρακάτω συσκευές...
RedMi Note 3 (Hennessy)
RedMi 3S (Land)
RedMi 4 PRO (Markw)
Mi-5S Plus (Natrium)
RedMi Note 4 (Nikel)
Mi-Note 2 (Scorpio)
Mi Note (Virgo)
Mi-5 (Gemini)
Mi-MAX (Hydrogen)
Mi-4C (Libra)
RedMi Note 4X (Mido) -
Super στο Scorpio....είναι τέλειο...θέλει όμως λίγο ακόμα δουλειά...
Αυτά έχω σαν extras στο ,magisk μπορούμε να τα ενσοματοσουμε;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
-
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Super στο Scorpio....είναι τέλειο...θέλει όμως λίγο ακόμα δουλειά...
Αυτά έχω σαν extras στο ,magisk μπορούμε να τα ενσοματοσουμε;;
=============== Μαι 16th 2017, 5:14pm ===============
Ο/H redSparrow έγραψε:
Ευχαριστώ. Λογικό αυτό που λες αλλά αυτή η χαώδης αρχική οθόνη, τρελαίνει κόσμο...
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το κατανοώ απόλυτα αλλά η χαώδης αρχική οθόνη εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση factory reset και πάλι δεν κάνεις κάθε μέρα factory reset. Απλά θέλει υπομονή μετά, βάζεις το MIUI backup το τοπικό ή από το cloud (ή το Titanium Backup ή ότι άλλο είδος backup έχεις και έχεις πάρει τις εφαρμογές σου) να κάνει restore και όταν τελειώσει ενεργοποιείς τον Nova, τον θέτεις ως προεπιλεγμένο launcher, ρίχνεις και από εκεί μια επαναφορά ρυθμίσεων (που πιστεύω να έχεις κρατήσει σε αντίγραφο ασφαλείας) και σου επαναφέρει τις αρχικές οθόνες και τα εικονίδια όπως τα είχες και γενικά το τηλέφωνο σχεδόν όπως ήταν, πλην όμως καθαρότατο. Ε μετά αν θες αναβαθμίζεις και το Play Store και τα Google Services κατεβάζοντας τα αντίστοιχα APks και αφήνεις το store να κάνει update ότι είναι να κάνει update (εξαρτάται πόσο πρόσφατα backup έχεις από εφαρμογές). Είναι δουλίτσα μισής/μιας ώρας, με σωστή προετοιμασία, ανάλογα και με το πόσες εφαρμογές χρησιμοποιείς αλλά δεν έχεις και άλλες επιλογές.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0