@Nikos_Nikolaou μήπως παλιότερα πέρασες απο Android 5.x.χ σε Android 6.0 χωρίς να περάσεις την ROM που χρειάζεται για την ομαλή μετάβαση; => Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Redmi Note 3 pro - Έχει χάσει mac address
-
-
-
Νικο θα πρότεινα να περάσεις πάλι μια official ROM, κατά προτίμηση China developer μέσω fastboot με το miflash. Επιλέγεις flash_all και προχωράς. Κατέβασε την τελευταία τελευταία που υπάρχει
-
Ευχαριστω αν και σας εχω ταλαιπωρησει αρκετα. Ξεκινησα να κατεβαζω. Σε κανα 50λεπτο θα κατεβει η ρομ.
-
-
Καλημερα.
Περασα την κινεζικη χτες το βραδυ με την βοηθεια του φιλου @lallasgr αλλα και παλι τα ιδια.Ειχα και θεμα με το ιντερνετ. Οποτε ξαναγυρισα στην global stable και ειναι τουλαχιστον λειτουργικο σαν τηλεφωνο. Αυτο λεγαμε μηπως τελικα ειναι θεμα του τηλεφωνου και οχι καποιας ρομ. -
-
Μας βαζει και σε εξοδα εκτος προγραμματος.
-
Δεν ξέρω κατά πόσο έχεις το κουράγιο να δοκιμάσεις καμία παλιά fastboot rom, από αυτές που έχει στον οδηγό για unbrick
-
Οχι τωρα γιατι θα εχω τρεχαματα και θελω το τηλεφωνο. Απο δευτερα. Να κοιταξω καποια συγκεκριμενη?
-
-
Αυτην?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0