Παρά είναι παλιά και φοβάμαι μην γίνουν μαντάρα τα πάντα!! Εγώ θα έλεγα να περάσει πάλι TWRP και να περάσει την τελευταία ρομ που είχε και δούλευε το κινητό. Την xtrv beta1 6.11.24!!!
Όπως είπες ή το κρατάει όπως έχει, με μία λειτουργική ρομ και χωρίς wi-fi μέχρι να πάρει άλλη συσκευή...
ή (αν έχει το κουράγιο) το δοκιμάζει και στην χειρότερη αναγκαστικά πάει για άλλη συσκευή
Αν κάτσει και δουλέψει θα γλιτώσει την νέα συσκευή...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε
Αν δεν βιάζεσαι μπορούμε να το δούμε και μαζί από κοντά μέσα στο ΣΚ, τουλάχιστον να έχεις λίγο πιο άμεση βοήθεια σε περίπτωση που πάει στραβά το όλο θέμα
Καλησπερα.
Συγνωμη για την απουσια μου αλλα δεν ειχα χρονο ουτε το pc να ανοιξω αυτες τις μερες.
@NasDriver θα δοκιμασω τον οδηγο που μου εδωσες. Αν δεν γινει τιποτα και εχεις ορεξη να στο φερω να ασχοληθεις. Μονο αν εχεις χρονο. Μη σε επιβαρυνω και αλλο εκτος απο εδω.
Και με την ευκαιρια να σας ευχαριστησω ολους ειλικρινα για το ενδιαφερον και ολες τις πιθανες λυσεις που μου δωσατε. Χαιρομαι που υπαρχει τοσο δυνατο team και βοηθαει και εμας τους αρχαριους.