Στον οδηγο λεει ότι πρεπει να ενεργοποιησω το usb debugging στο τηλεφωνο, πραγμα που δε μπορω να κανω.
ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ MI ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
Δε νομιζω ότι μπορω να τα καταφερω. Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει (με το αζημιωτο φυσικα); Να βρεθουμε σημερα η αυριο καποια στιγμη;
-
Κάτσε βρε...το usb debuging δεν το ενεργοποιείς μέσα απο το developer menu;
Γίνεσαι developer (βαράς 7 φορές πάνω στον kernel στο "Σχετικά με το τηλέφωνο") και εκεί υπάρχει ενεργοποίηση του debuging.
Λέω κάτι λάθος ρε ομορφόπαιδα; ή ξέχασα κιόλας ρε γμτ;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Δοκίμασε βρε.
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Κάτσε βρε...το usb debuging δεν το ενεργοποιείς μέσα απο το developer menu;
Γίνεσαι developer (βαράς 7 φορές πάνω στον kernel στο "Σχετικά με το τηλέφωνο") και εκεί υπάρχει ενεργοποίηση του debuging.
Λέω κάτι λάθος ρε ομορφόπαιδα; ή ξέχασα κιόλας ρε γμτ;;;;
=============== Μαι 11th 2017, 7:45pm ===============
Ο/H zt654 έγραψε:
Δοκίμασε βρε.
-
-
Ο/H Toyota_gr έγραψε:
Με το που ανοιγει το τηλ με παει στην οθονη που ζηταει κωδικο. Δε με αφηνει να κανω κατι άλλο.
Εννοείται οτι δεν μπορείς να μπείς στις ρυθμίσεις...το 'καψα...πάει...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Δεν το'χω και φοβάμαι μηπως το brickαρω τελειως.
-
κάνε tag κανέναν moderator για να μπει να σε βοηθήσει.
-
Φίλε μου...δεν θέλω να σε απογοητεύσω...αλλά εάν δεν βρεθεί ο κωδικός...δύσκολα τα πράγματα.
Ακόμα και να flashάρεις rom...ακόμα και να σβήσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, όταν θα ανοίξει η συσκευή και συνδεθεί με τον server της Xiaomi...θα ζητήσει κωδικό...είναι σχεδόν σίγουρο. Το έχω αντιμετωπίσει ο ίδιος. Και μάλιστα εξεπλάγην είναι η αλήθεια με το επίπεδο ασφαλείας του έβαλε η Xiaomi.
Εύχομαι να έχεις καλά ξεμπερδέματα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Αυτος που το ειχε, πως το ειχε περασει; Πως δε του ζηταγε κωδικο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0