[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
και στο φόρουμ στο pc έτσι γίνανε μην ανησυχείς!
-
πως θα το σταματησω αυτο (unfortunately,KLO Bugreport has stopped) σε καθε reboot ? ειναι ασφαλες να το κανω Uninstall ?
-
ναιΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμο το FIX για το πρόβλημα με το mail στην ROM του RedMi Note 3 SE (Kate).
Κατεβάστε το Fix από τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε το Flash από το TWRP Recovery.
-
-
ναι βρε..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H kyian έγραψε:
πως θα το σταματησω αυτο (unfortunately,KLO Bugreport has stopped) σε καθε reboot ? ειναι ασφαλες να το κανω Uninstall ?
Δεν ξέρω αν σε αφήνει να το κάνεις, κάπου βρήκα ότι βγάζουν το powerkeeper αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που είναι πιο ειδήμονας. -
Ο/H zt654 έγραψε:
και στο φόρουμ στο pc έτσι γίνανε μην ανησυχείς!
"Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυΐας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει τα όρια της!!!!
(albert einstein) -
Μια πρόταση ήθελα να κάνω αν γίνεται. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να προστεθεί η δυνατότητα στο
" Προτιμώμενος τύπος δικτύου " να κλειδώνει το 3G και το 4G.
Διότι σε σημεία με αδύναμο σήμα γυρνάει σε 2G
και σέρνεται. Ενώ με 3G και έστω 1-2 γραμμές κανείς την δουλειά σου.
Ευχαριστώ. -
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H haris8 έγραψε:
παιδια ...μπορεί κάποιος να δώσει κάποια ιδεα/λύση στο πρόβλημα που εχω,το είχα και στις δύο προηγουμενες. Στις ειδοποιήσεις του Τουίτερ μου βγάζει μόνο μέχρι 10 και στο playstore αρκετές φορές δεν μου βγάζει ειδοποίηση για καινούργιες ενημερώσεις των εφαρμογών. Μήπως να κάνω κάνα fr ?
Δε χρειάζεται fr για δύο εφαρμογές που δε δουλεύουν σωστά. Με μια εκαθάριση δεδομένων της κάθε εφαρμογής επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση.
στο playstore , στην αυτοματη ενημερωση ειχα το πρωτο επιλεξει "χωρις αυτοματη ενημερωση εφαρμογων" και σημερα καποια στιγμη που ελεγξα για ενημερωσεις ειχα μια για το Viber αλλα δεν μου εβγαλε ειδοποιηση, την εκανα και τωρα εκανα μια εκαθαριση δεδομενων και θα το αφησω να δω .
στο twitter μου βγαζει μεχρι 10 ειδοποιησεις ακομη. ενω του εχω κανει και σε αυτην εκαθαριση δεδομενων 2 φορες και την δευτερη εκανα και διαγραφη μνημης.
επισης παρατηρησα σημερα το πρωι , πως και στο gmail ειχα το ιδιο προβλημα αλλα αυτο το εφτιαξα "κλειδωνοντας" την εφαρμογη στη καρτελα διεργασιων απλα αργει λιγο να μου ερθει η ειδοποιηση. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες