[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H sourlas98 έγραψε:
Καλημέρα στην ομάδα! Περαστηκε σε redmi pro χωρίς θέμα κ πολύ γρήγορα! Απλά στην διαχείριση ανοιχτων εφαρμογών δεν μου βγάζει πληροφορίες για την ram παρα μόνο αν πατήσω το κουμπί της εκκαθάρισης και τότε βγαίνει το pop-up που λέει εκκαθαριστηκαν τόσα mb-gb
-
-
Ο/H sourlas98 έγραψε:
Καλημέρα στην ομάδα! Περαστηκε σε redmi pro χωρίς θέμα κ πολύ γρήγορα! Απλά στην διαχείριση ανοιχτων εφαρμογών δεν μου βγάζει πληροφορίες για την ram παρα μόνο αν πατήσω το κουμπί της εκκαθάρισης και τότε βγαίνει το pop-up που λέει εκκαθαριστηκαν τόσα mb-gb
-
-
Δείτε λίγο το θέμα με το redmi 2 td. Θέλω να αναβαθμίσω το κινητό της γυναίκας μου. Αλλιώς θα πάω σε stable.
Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Dim Max έγραψε:
Βάλε τον TSF launcher : αφού δοκίμασα πάμπολλους κατέληξα σε αυτόν, άμα τον μάθεις είναι απόλυτα παραμετροποιήσημος, όμορφος με τα θέματα που μπορείς να βρεις, γρήγορος με χαμηλή κατανάλωση με αρκετά widgets αν θέλεις. Κράτας και όσα backup θέλεις με το στήσιμο που έχεις κάνει για να τον επαναφέρεις όπως θέλεις. Γενικά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και αν τον μάθεις δεν θα τον αλλάξεις με άλλον. Απόλυτα συμβατός με nougat.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@manol80 @fog @geoanto555
Ευχαριστώ και τους τρεις σας για τις απαντήσεις. Επειδή ήμουν έξω με το σκυλί θεωρώ ότι έπαιζε ρόλο που το χτύπαγε ο ήλιος εκείνη την ώρα (τον αισθητήρα) Γιατί Τώρα στο σπίτι δε το κάνει.
Θα το κοιτάξω βέβαια κ πιο μετά. Το θέμα δε νομίζω Γιατί από το Ιανουάριο το ίδιο έχω (βέβαια αλλάζει η Rom κάθε εβδομάδα θα μου πεις). Θα το δω στις επόμενες μέρες έξω.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Ο/H mv_best έγραψε:
Δυστυχώς τραγική μπαταρία. με όλες όσες δοκίμασα nougat. ο επεξεργαστής δεν μπαίνει σε deep sleep με τίποτα και οι συχνότητες που παίζει είναι υψηλές, με το τηλέφωνο σε καμία χρήση. Το έβγαλα απο την πρίζα 8.10 100% φορτισμένο και τώρα είναι στο 64% χωρίς να έχω ασχοληθεί.
Δοκιμάζω τώρα το greenify να δω αν υπάρξει βελτίωση, θα κατεβάσω και το amplify και βλέπουμε. Έχω την αίσθηση ότι ο συγχρονισμός με το mi cloud είναι επίσης πολύ συχνός. Αυτό ελέγχεται? Με τα wakelocks τι μπορούμε να κάνουμε? -
- Εγκατάσταση σε ένα ακόμη kenzo χωρίς προβλήματα (με twrp 3.1.0-3 by geoanto555).
- Είπα να την αφήσω unrooted μιας και αυτή την στιγμή δεν μου χρειάζεται το root. H εφαρμογή της winbank βγάζει μήνυμα στην εκκίνηση "rooted device detected" χωρίς να μου δημιουργεί πρόβλημα σύνδεσης όμως (ποτέ δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης και ως rooted).
- Η μπαταρία με 3,5 ώρες sot στο 8ωρο έφτασε από 96% στο 20%.
*** Κάποιος να μου ξεματιάσει το kenzo μου παρακαλώ. Τελευταία μου πέφτει συνέχεια.
Ευχαριστώ την XTRV Team για την προσπάθεια και τον κόπο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες