[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H redSparrow έγραψε:
Μπορούμε ή απλά περιμένουμε για να βγει η δική μας rom;
-
Ο/H soulg έγραψε:
*** Κάποιος να μου ξεματιάσει το kenzo μου παρακαλώ. Τελευταία μου πέφτει συνέχεια.
You may think you can fly - but you better not try -
redmi 4a....μετά από σκληρή προσωπικη δουλειά για ξεκλείδωμα της συσκευής πέρασα την ρομ κατα-ιδρωμενος μην κάνω κάτι λάθος και τελικά όλα μα ΟΛΑ πάνε ρολόι......καλώς σας βρίσκω με τον 6.0 άπιαστο και απλά τέλειο.....πάει σφαίρα.
Ευχαριστώ σας.
Ένα ενεργό μέλος δεν μπορεί να είναι με τίποτα λιγότερο από 6.0...........δεν το άντεχα ΕΓΩ να μείνω τόσο πίσω με 4.4 kitkat..... ευχαριστώ πάρα πολύ τους @gkalen και @dnomikos που είχαν την καλοσύνη να με βοηθήσουν αλλά δεν ήθελα να τους απασχολήσω με την απειρια παρόλα αυτά χίλια ευχαριστώ γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι.......Γιώργοοοοοο.........Δημητρηηηηηη..........
Καλώς σας ξαναβρίσκω λοιπόν.........
" Γεωπόνος”
-
-
Χαιρετώ τη παρέα! Λοιπόν, μετά από πολύ καιρό, πέρασα δοκιμαστική και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ!! Μέχρι στιγμής δουλεύει τέλεια!!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H thanasisk έγραψε:
σε redmi pro περάστηκε μια χαρά.
Αυτή την φορά το άφησα χωρίς το supersu.
Ένα πρόβλημα μόνο. το παιχνίδι Ninja turtles legends στις δύο τελευταίες ρομ δεν δουλεύει.
Κρασάρει και βγάζει το μήνυμα για αναφορά προβλήματος. όλες οι άλλες εφαρμογές και παιχνίδια μια χαρά.
Γνωρίζει κάποιος κάτι γι' αυτό γιατί ποιος κάνει καλά τον μικρό!!!!!!
Ο/H redSparrow έγραψε:
Περιμένετε λίγο θα βγάλουμε δική μας... είναι στο φούρνο σχεδόν έτοιμη -
Ο/H saillok έγραψε:
Νομίζω αυτό χρειάζεται να κάνεις εσύ πρώτα αν πας να βάλεις marshmallow Rom.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Στις νεότερες εκδόσεις android, μερικές φορές διάφορες εφαρμογές κρύβουν τις αιτήσεις για χορήγηση άδειας ή το σύστημα δεν μπορεί να κατανοήσει ακριβώς τι ζητάει κάποια εφαρμογή. Δεν κρύβεται απαραίτητα δόλος πίσω από αυτό. Συμβαίνει αρκετά συχνά ακόμα και σε εφαρμογές συστήματος όπως η Μουσική. Για αυτό υπάρχει η επιλογή Ασφάλεια > Δικαιώματα... για να τα δίνετε χειροκίνητα. Πήγαινε λοιπόν εκεί και κάνε μερικές δοκιμές πχ πήγαινε στο Ασφάλεια > Δικαιώματα > Τηλέφωνο και άνοιξε τον διακόπτη για το παιχνίδι. Συνήθως "Τηλέφωνο" ή "Αποθηκευτικός χώρος" είναι αρκετά για τα παιχνίδια... ψάξε λίγο κοιτώντας και την αναφορά σφάλματος. Αρκετές φορές είναι κατανοητό τι ζητάει
Οταν πηγαίνω ρυθμίσεις > εγκατεστημένες εφαρμογές >Legends > Δικαιώματα εφαρμογών δεν έχει κανένα δικαίωμα μεσα -
Ο/H thanasisk έγραψε:
ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς μέσα στα δικαιώματα τόσο για το τηλέφωνο όσο και για τον αποθηκευτικό χώρο δεν υπάρχει καν το παιχνίδι μέσα, παρότι το έχω εγκαταστήσει.
Οταν πηγαίνω ρυθμίσεις > εγκατεστημένες εφαρμογές >Legends > Δικαιώματα εφαρμογών δεν έχει κανένα δικαίωμα μεσα
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H saillok έγραψε:
κατεβάζω την ρομ και την περνάω μέσω twrp σωστά?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες