[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Miui Hellas development team: Douze points
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk. -
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τα πιο βαριά κεφάλια αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το mi4c.Το fix mi4c charged θα δουλέψει με τις rom της ομάδας μας? [MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C .Συγνώμη για το link ,αν δεν επιτρέπεται ας σβηστεί.Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί με το θέμα μπαταρίας.
-
παιδια ...μπορεί κάποιος να δώσει κάποια ιδεα/λύση στο πρόβλημα που εχω,το είχα και στις δύο προηγουμενες. Στις ειδοποιήσεις του Τουίτερ μου βγάζει μόνο μέχρι 10 και στο playstore αρκετές φορές δεν μου βγάζει ειδοποίηση για καινούργιες ενημερώσεις των εφαρμογών. Μήπως να κάνω κάνα fr ?
-
Ο/H haris8 έγραψε:
παιδια ...μπορεί κάποιος να δώσει κάποια ιδεα/λύση στο πρόβλημα που εχω,το είχα και στις δύο προηγουμενες. Στις ειδοποιήσεις του Τουίτερ μου βγάζει μόνο μέχρι 10 και στο playstore αρκετές φορές δεν μου βγάζει ειδοποίηση για καινούργιες ενημερώσεις των εφαρμογών. Μήπως να κάνω κάνα fr ?
Δες από εκεί αν έχεις ενεργές τις ειδοποιήσεις και τα δικαιώματα που θέλεις.
Δε χρειάζεται fr για δύο εφαρμογές που δε δουλεύουν σωστά. Με μια εκαθάριση δεδομένων της κάθε εφαρμογής επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση. -
-
Ο/H mv_best έγραψε:
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τα πιο βαριά κεφάλια αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το mi4c.Το fix mi4c charged θα δουλέψει με τις rom της ομάδας μας? [MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C .Συγνώμη για το link ,αν δεν επιτρέπεται ας σβηστεί.Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί με το θέμα μπαταρίας.
-
Εν τω μεταξύ ο πλοηγός του κινητού δεν αναβαθμίζεται! Δεν θα πρεπε σε κάθε rom που βγαίνει να αναβαθμίζεται και ή εφαρμογή του πλοηγόυ ?
Κανείς?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Maniataros έγραψε:
Εν τω μεταξύ ο πλοηγός του κινητού δεν αναβαθμίζεται! Δεν θα πρεπε σε κάθε rom που βγαίνει να αναβαθμίζεται και ή εφαρμογή του πλοηγόυ ?
Κανείς?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-7.5.11 ROM για το RedMi Note 4 (Nikel).
Τον σύνδεσμο για την λήψη της, θα τον βρείτε όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Εμένα όμως έχει μείνει στάσιμο στην 8.5.8!ενώ έχει βγει ή 8.8.3
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Maniataros έγραψε:
Εμένα όμως έχει μείνει στάσιμο στην 8.5.8!ενώ έχει βγει ή 8.8.3
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-