Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε από PC.Ο/H jdtaff έγραψε:
Έχω το twrp 3.1.0-2. Την κατεβάζω απευθείας στο κινητό.
Οκ ευχαριστώ θα κάνω προσπάθεια.
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Έχει ενσωματωθεί η λειτουργία αυτή στη Rom απλά σε Kenzo δε δουλεύει ακόμα. Θα τη φτιάξουν τα παιδιά είτε εδώ του Φόρουμ είτε από την original Rom.Ο/H georger_volos έγραψε:
περαστηκε σε κενζο μια χαρα! Ευχαριστω πολυ! Εχω μια ερωτηση προς του guru του φορουμ. Απο τοτε που βγηκε ο radon kernel τον εγκαθιστω καθε φορα γτ χρησιμοποιω το double tap και το βρισκω πολυ χρησιμο. Ενω δειχνει το antutu 10k παραπανω η συσκευη δε ρολαρει τοσο ομαλα οσο με τον κερνελ της ρομ. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης:υπαρχει η δυνατοτητα να γινει ενσωματωση του double tap feature απο τον radon στον δικο μας κερνελ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ποτέ δεν δίνουν public πλήρη κώδικα οπότε και ο radon δεν έχει πλήρη υποστήριξη του hardware. Τι να το κάνεις το dt2w αν ειναι να χάσεις βασικές λειτουργίες όπως η λειτουργία ανάγνωσης και άλλα πολλά...άλλωστε μόλις ακουμπήσεις τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων η οθόνη ξυπνάΟ/H georger_volos έγραψε:
περαστηκε σε κενζο μια χαρα! Ευχαριστω πολυ! Εχω μια ερωτηση προς του guru του φορουμ. Απο τοτε που βγηκε ο radon kernel τον εγκαθιστω καθε φορα γτ χρησιμοποιω το double tap και το βρισκω πολυ χρησιμο. Ενω δειχνει το antutu 10k παραπανω η συσκευη δε ρολαρει τοσο ομαλα οσο με τον κερνελ της ρομ. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης:υπαρχει η δυνατοτητα να γινει ενσωματωση του double tap feature απο τον radon στον δικο μας κερνελ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Αν και δεν ανηκω στα βαρια κεφαλια, εχω χρησιμοποιησει το mod με την προηγουμενη rom 7.5.4 στο libra. (Διαβασα καπου οτι δεν εχει θεμα με dev rom). Προβλημα δεν ειχα, δουλεψε κανονικα, αλλα βελτιωση στη μπαταρια δεν ειχα. Θα το εγκαταστησω και στην 7.5.11 να δω αν υπαρξει τωρα καποια βελτιωση. Το προβλημα το εντοπιζω στο deep sleep οπου τρωει σε μενα 2.5 % την ωρα σε πληρη αδρανεια. Φυσικα αυτο αυξανεται δραματικα εστω και σε μετρια χρηση. Greenify app και αλλα τετοια δεν εκαναν δουλεια.Ο/H mv_best έγραψε:
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τα πιο βαριά κεφάλια αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το mi4c.Το fix mi4c charged θα δουλέψει με τις rom της ομάδας μας? [MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C .Συγνώμη για το link ,αν δεν επιτρέπεται ας σβηστεί.Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί με το θέμα μπαταρίας.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια επιλογη. Οποτε αναμενω φιξ...Ο/H alvin1983 έγραψε:
Έχει ενσωματωθεί η λειτουργία αυτή στη Rom απλά σε Kenzo δε δουλεύει ακόμα. Θα τη φτιάξουν τα παιδιά είτε εδώ του Φόρουμ είτε από την original Rom.Πας επιλογές για προγραμματιστές, κάτω κάτω κ απενεργοποιείς τη βελτιστοποίηση Miui. Κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Μετά πας ρυθμίσεις , display και στο εμφανίζει κάτω κάτω. Απλά δε δουλεύει ακόμα. Στις επόμενες θα το φτιάξουν για όλα τα κινητά καθώς σε κάποια ήδη δουλεύει.Ο/H georger_volos έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση σ φιλε μ.. γνωριζω οτι ξυπνα με το δαχτυλικο αλλα οταν το τηλεφωνο ειναι ακουμπησμενο καπου το dt2w ειναι υπερβολικα βολικο.Ο/H dnomikos έγραψε:
Ποτέ δεν δίνουν public πλήρη κώδικα οπότε και ο radon δεν έχει πλήρη υποστήριξη του hardware. Τι να το κάνεις το dt2w αν ειναι να χάσεις βασικές λειτουργίες όπως η λειτουργία ανάγνωσης και άλλα πολλά...άλλωστε μόλις ακουμπήσεις τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων η οθόνη ξυπνάΟ/H georger_volos έγραψε:
Όταν το δοκίμασα δεν είχε υποστήριξη...ίσως το έφτιαξεΟ/H georger_volos έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση σ φιλε μ.. γνωριζω οτι ξυπνα με το δαχτυλικο αλλα οταν το τηλεφωνο ειναι ακουμπησμενο καπου το dt2w ειναι υπερβολικα βολικο.Οσον αφορα τις λειτουργιες που αναφερεις με τον radon δουλευουν κανονικα οποτε αν μπορεσε αυτος να κανει implement στο source του κερνελ του γιατι οχι και οι δικοι μας guru... Απο αυτη την αποψη το αναφερω. Φιλικα παντα.. απλα μια προταση
Ο/H jdtaff έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Οκ ευχαριστώ θα κάνω προσπάθεια.
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να φταίει το Recovery.Ο/H jdtaff έγραψε:
Δυστυχώς παρότι κατέβασα και από τον υπολογιστή τη ρομ πάλι παίρνω μήνυμα κατεστραμενου αρχείου κατά την εγκατάσταση από Twrp