[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έκανα flash αυτό που κού έστειλες μέσα από αυτό που είχα. Δούλεψε αλλά δυστυχώς στην εγκατάσταση της ρομ εξακολουθεί να μου βγάζει σφάλμα.
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H jdtaff έγραψε:
Έκανα flash αυτό που κού έστειλες μέσα από αυτό που είχα. Δούλεψε αλλά δυστυχώς στην εγκατάσταση της ρομ εξακολουθεί να μου βγάζει σφάλμα.
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα δοκιμάσω να σου δώσω άλλο link σε λίγο.. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H jdtaff έγραψε:
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα δοκιμάσω να σου δώσω άλλο link σε λίγο..
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τον χρόνο σου.
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
έχεις ΠΜ... διάβασέ το.
-
Την πέρασα και εγώ πριν λίγες ώρες. Μετά από ψάξιμο είδα ότι μεταφράστηκαν αρκετά πραγματάκια. Πολύ καλό αυτό. Βέβαια υπάρχουν κάποιες ακόμα αλλά κομπλέ. Κάποια στιγμή θα φτιαχτούν. Κατά τα άλλα έχω να προτείνω να αλλαχτούν κι άλλα εικονίδια από το menu, γιατί τα καινούργια είναι τρέλα (επιτέλους έφυγε το μπλε Google Chrome).
-
Σε Kate πάει καλά αν και νομίζω άργησε χαρακτηριστικά στην εγκατάσταση - αναβάθμιση. Memory management πάει πολύ καλύτερα. Γενικά όλα καλά. Μπαταρία σε λίγες μέρες....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk. -
Μετα απο 3 μέρες μπορώ να πω με σιγουριά πως η μπαταρία έχει την καλύτερη διαχείριση ever
-
-
Μόλις την πέρασα στο Kate όλα μια χαρά μου φαίνεται ότι στροφαρει ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη! Από μπαταρία βλέπουμε, και τελικά ο πλοηγός ήρθε με την έκδοση 8.8.3 και πηγαίνει σφαίρα! Μπράβο και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά στους admin!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες