To πρώτο boot ναι γιατί μετά η συσκευή (kenzo εν προκειμένω) bootάρει εξαιρετικά γρήγορα είτε σε "Επανεκκίνηση" είτε "Απενεργοποίηση" και ενεργοποίηση.Ο/H dnomikos έγραψε:
για αυτό και καθυστερεί λίγο παραπάνω στο πρώτο boot,

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούTo πρώτο boot ναι γιατί μετά η συσκευή (kenzo εν προκειμένω) bootάρει εξαιρετικά γρήγορα είτε σε "Επανεκκίνηση" είτε "Απενεργοποίηση" και ενεργοποίηση.Ο/H dnomikos έγραψε:
για αυτό και καθυστερεί λίγο παραπάνω στο πρώτο boot,
Συμφωνω, και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Battery drain κ Overheating σε 4G σύνδεση κ Sygic παραμένουν, αλλά είναι νωρίς ακόμα νομίζω...
Σε σύγκριση με lollilop, όπου η μπαταρία διαρκούσε μιάμιση μερα, με nougat χανω περίπου 25-30%. Με την τελευταία rom λίγο βελτιώθηκε, όπως επίσης και το deep sleep λυθηκε με greenify και mi4c charged. Αν είναι όμως θέμα nougat (γιατί θέμα συσκευής δεν είναι), περιμένουμε το miui 9 μήπως αλλάξει δραστικά κάτι.Ο/H gelis έγραψε:
δεν ξέρω μήπως κάποια Mi4c έχουν κάποιο θέμα με την πατάρια; γιατί το διαβάζω από κάποιους...αλλά όχι από όλους. οι πιο ειδικοί εδώ ας απαντήσουν.
Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο, όποιος θέλει να διαγράψει εφαρμογές της rom που δε χρησιμοποιεί, ή για να απελευθερώσει χώρο, κάνει root τη συσκευή και αφαιρεί αυτές που δε θέλει με system app remover (ή κάτι παρόμοιο). Προσοχή όμως μη διαγράφουν απαραίτητες system εφαρμογές για τη λειτουργία της συσκευής.Ο/H dnomikos έγραψε:
Με τέτοιο τρόπο που μπορούν να διαγραφούν με απλή μετακίνηση στον κάδο απορριμμάτων. Η εφαρμογή Mail της MIUI είναι κανονικά μέσα στο φάκελο Εργαλεία![]()
Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Δυστυχώς μόνη λύση που βρήκα προσωρινά είναι άνοιγμα και κλείδωμα της εφαρμογής. Αν είναι ανοιχτή συνήθως πάντα συγχρονίζει (με push τρόπο).Ο/H jgougos έγραψε:
Την βοήθειά σας παρακαλώ, εδώ και μερικές roms το Gmail δεν συγχρονίζει και το κάνει μόνο όταν μπω στην εφαρμογή και κάνω την κίνηση προς τα κάτω (αναγκαστικό συγχρονισμό).
θα εχω θεμα μιας και εχω 5αρι android και δεν ειναι marshmallow?εννοω ακολουθω κανονικα τα βηματα οπως τα γραφεις και οπως τα ειχα κανει τοτε που το ξεκλειδωσα και εβαλα την custom rom?γιατι καποιος αλλος μου εδωσε αυτο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)Ο/H gkalen έγραψε:
@saillok
Πρώτα θα απενεργοποιήσεις το find device ..
Μετά θα κατεβάσεις την τελευταία Ρομ 7.5.11 από το πρώτο ποστ..
Θα πάρεις το twrp που εχει μέσα το ζιπ της Ρομ στο φάκελο recovery και θα το αλλάξεις ..
Μετά βάλε το ζιπ της Ρομ στη καρτα σου και θα φλασαρεις με factory reset ..
Έλα, το έχουν βάλει σαν ρύθμιση πλέον, ταλαιπωρήθηκα και εγώ να το βρω. Πας από ρυθμίσεις, αρχική οθόνη και πατάς Show Memory Info. Θα επανέλθει η ένδειξη στα Recents.Ο/H mdendrin έγραψε:
Περάστηκε στο kenzo και όλα καλά για αρχή. Το μόνο που παρατήρησα είναι όταν πατάω το Ξ και μετά το Χ για να καθαρίσω τη μνήμη, δεν μου βγάζει πια το πόσα είναι διαθέσιμα από τα 2GB αλλά μόνο το πόσα MB καθαρίστηκαν.![]()
Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό;
Για δες αν σε βοηθήσει αυτό εδώ.Ο/H chrisnik έγραψε:
Σε gemini το μονο που εχω βρει πλεον ειναι οτι ο καιρος δεν ανανεωνεται σχεδον ποτε... Μπορουμε να το διορθωσουμε???