[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
μολις την περασα κ εγω σε kate.. όλα καλά μέχρι στιγμής , περισσότερα σε 2 μέρες.
edit:
η μπαταρία, στην XTRV-7.5.11 -> Kate (αυτή με τα bug-άκια) νομίζω δεν πάει καλά μέχρι στιγμής.... -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Έλα, το έχουν βάλει σαν ρύθμιση πλέον, ταλαιπωρήθηκα και εγώ να το βρω. Πας από ρυθμίσεις, αρχική οθόνη και πατάς Show Memory Info. Θα επανέλθει η ένδειξη στα Recents.
Ο/H fog έγραψε:
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγήκε η νέα διορθωμένη ROM για το RedMi Note 3 SE (Kate).
Ο σύνδεσμος για την λήψη της όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
υπαρχει περιπτωση να κλειδωθει παλι το bootloader?εκανα εναν log in στην σελιδα και μου λεει δεν εχω τα δικαιωματα.τωρα κατεβαζω και το unlock tool να δω τι γινεται και με αυτο.
-
@saillok
Είσαι με 5.1 ρομ σε kenzo..
Κατεβάζεις την τελευταία MM 6.0 , stable ή developer , θα βρεις μέσα το twrp που θα χρειαστείς .
Θα περάσεις το twrp από fastboot και μετα μπορείς να προχωρήσεις σε εγκαταστάση ΜΜ ..
Με factory reset θα γίνει η εγκατάσταση και ξεκλειδώνεις ξανά bootloader μετα την εγκατάσταση.
Το find device μη ξεχάσεις να απενεργοποίησεις.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@saillok
Είσαι με 5.1 ρομ σε kenzo..
Κατεβάζεις την τελευταία MM 6.0 , stable ή developer , θα βρεις μέσα το twrp που θα χρειαστείς .
Θα περάσεις το twrp από fastboot και μετα μπορείς να προχωρήσεις σε εγκαταστάση ΜΜ ..
Με factory reset θα γίνει η εγκατάσταση και ξεκλειδώνεις ξανά bootloader μετα την εγκατάσταση.
Το find device μη ξεχάσεις να απενεργοποίησεις..
-
@saillok
Βάλε το twrp από την 7.5.11 ..
Θα έχεις και το ζιπ της ρομ στη κάρτα σου , δε μ'ενδιαφερει πως θα την κατεβάσεις , εσύ θα κοιτάξεις να βάλεις το twrp και να βάλεις και το ζιπ της ρομ στην κάρτα σου ..
Μετά ακολουθείς τη διαδικασία εγκατάστασης με factory reset .
Όταν βάλεις την ΜΜ , θα κλειδώσει πάλι ο bootloader και πρέπει να τον ξεκλειδώσεις παλι -
Πυροβολάει η νέα ROM. Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα καθώς και στα παιδιά με τα Nikel για την πολύτιμη βοήθειά τους στο τεστάρισμα του νέου TWRP και γενικά σε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι να φτιάξουμε (όπως λέει και ο @geoanto555).
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Ο σύνδεσμος για την λήψη της όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
απλά στην περίπτωση που διορθώθηκε μόνο ότι αναφέρθηκε, θα ήθελα να προσθέσω και το xiaomi music player στη λίστα .... -
Ο/H redSparrow έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
........
........
Ο σύνδεσμος για την λήψη της όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Ασφάλεια > Δικαιώματα > Δικαιώματα > Τηλέφωνο και άνοιξε το διακόπτη της εφαρμογής Μουσική -
@BanditGR Έλα, το έχουν βάλει σαν ρύθμιση πλέον, ταλαιπωρήθηκα και εγώ να το βρω. Πας από ρυθμίσεις, αρχική οθόνη και πατάς Show Memory Info. Θα επανέλθει η ένδειξη στα Recents.
@fog Είναι μια από τις αλλαγές της rom. Αν θέλεις να είναι όπως παλιά, θα πας στις Ρυθμίσεις->Home screen and Recent panel και ενεργοποιείς την τελευταία επιλογή, Show memory info.
ευχαριστούμε για την πληροφορία. πολύ χρήσιμη η συμβολή σας, σε εμάς τους νέους εδώ!"Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυΐας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει τα όρια της!!!!
(albert einstein)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες