Παιδιά πως τα βλέπετε τα ποσοστά; Δεύτερη φόρτιση της συσκευής με 70-30 wifi-data. Note 4X

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@gkalen εαν περασω την 7.5.4 που ειναι παλιοτερη ρομ θα το κανω με την διαδικασια update πανω απο την 7.5.11?Επισης οταν ακουω ραδιο απο το μεγαφωνο μετα απο 5 λεπτα η ενταση της φωνης πεφτει!δηλαδη ειανι ρυθμισμενη στο full ηπαιζει 5 λεπτα κε\αι μετα παεφτει αλλα η ενταση συνεχιζει να ειναι στο full.Γιατι?Ο/H gkalen έγραψε:
@vasiliki_g2425
Πιθανώς θα χρειαστείς factory reset , επειδή είχες μείνει πίσω αρκετά ..
Μπορείς να δοκιμάσεις όμως και την προηγούμενη 7.5.4 , αν διορθωθεί η κατάσταση μεθαύριο έχουμε νέα Ρομ και βαζεις την επόμενη να δούμε πως θα πάει ..
Αλλιώς θα δοκιμάσεις έγκατασταση από την αρχή με factory reset ..
Όσο καλοκαίριαζει να ξέρεις ότι οι θερμοκρασίες της συσκευής θα ανεβαίνουν
Edit
Ο καιρός σε ido , wt86047 και markw δουλεύει τζετ , δε βλέπω κάποιο πρόβλημα
@'gkalen το ειχα παλιοτερα με παλιοτερες ρομ τωρα τελευταια ειχε σταματηση και εμφανιστηκε τωρα που περασα αυτη τη ρομΟ/H gkalen έγραψε:
@vasiliki_g2425
Σαν update την 7.5.4 ..
Για την ένταση που λες , το είχες και πριν βάλεις την τελευταία ?? Από πότε συνέβη??
@gkalen ενταξει θα προχωρησω οπως μου ειπεςΟ/H gkalen έγραψε:
@vasiliki_g2425
Ίσως να φταίει το dolby ..
Δοκίμασε να σβήσεις το φάκελο dolby και κάνε εγκατάσταση την 7.5.4 .
Redmi 4A - μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας [SOLVED]Ο/H vayio έγραψε:
Έχει δει κάποιος βελτίωση στη μπαταρία με factory reset, οχι μόνο σε libra που έχω, αλλά οποιαδήποτε συσκευή? Μη μπω τζάμπα στη διαδικασία....