Α γεια σου!.. Πάμε λοιπόν από την αρχή... Σε τι φάση είναι τώρα το κινητό;
Redmi Note 3 pro (Kenzo)- Δεν δέχετε τις ρυθμίσεις μετά από factory reset [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
δεν έχω κάνει ακόμη γιατί δεν έβγαλα άκρη
-
Έκανα λάθος εγώ κατά την μεταφορά του θέματος, σε άλλη κατηγορία συσκευής το έβαλα, το Redmi Note 3 pro έχεις ή αλλιώς Kenzo, καλά τα είχες όλα, fastboot rom - miflash κτλ
Το διορθώνω άμεσα -
είμαι ακόμη στην αρχική φάση που περιέγραψα
δηλαδή το κινητό ανοιγεί με καλοσωρίζει το Miui 7 αλλα΄κατά την διαδικασία εγκατάστασης σε κάποιο βήμα με γυρίζει πίσω και στην ουσία επαναλαμβάνω άπειρες φορές 3 ίδια βήμα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα
ελπίζω να καταλαβαίνετε -
προσπάθησε να μην βάλεις wifi-δεδομένα και όπου ζητάει account να κάνεις skip...ούτε έτσι περνάει το σημείο που έχει κολλήσει ?
-
Δεν ανεβάζεις και καμιά φωτογραφία από αυτά που βλέπεις;
-
όχι ουτε έτσι ξεκολλάει
-
Κάνε αυτό ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και βάλε drivers, θα επιλέξεις τα 1 & 3 ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 -
αυτά είναι τα βήματα
μετά την ανίχνευση συσκευής ειτε κάνω skip τα βήματα είτε όχι με πάει πίσω στα term ξανά είτε έχω τη sim είτε όχι -
Δοκίμασε να κλήσεις την "Εύρεση συσκευής" μήπως περάσει στο επόμενο στάδιο
-
εκανα τον έλεγχο και είναι κλειδωμένο
=============== Μαι 13th 2017, 9:32pm ===============
την κλείνω την εύρεση και πάλι πίσω στα terms -
Βάλε τους drivers και αναγκαστικά θα πας με αυτόν τον οδηγό να περάσεις μία official fastboot rom:
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0