Global Rom VS GR Stable vs GR Stable !
-
-
Δυστυχώς δεν διαθέτει εξ' ορισμού τέτοια λειτουργία η miui.
-
-
Δεν το γνωρίζω αυτό. Ψάξε στο store, ίσως βρεις κάτι.
-
Καλησπέρα και εγώ την ίδια global ROM έχω αλλά έχω κάποια θεματακια αρχικά κάπου κάπου όλο και έχει κάτι κινέζικα όπως πχ..: όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο που πατάς μια home baton και στην δεύτερη πιάνει το finger print; Ε στο πρώτο κλικ εκεί πάνω από το home baton που θα έπρεπε να λέει ας πούμε "βάλε μου δάχτυλο εδώ..." Το λέει στα κινέζικα ε και όσο να πεις πολύ ξενε.. αλλιώς είναι στα ελληνικά... Χεχε αυτό είναι νορμάλ για official global;
2) έχει φάει σκαλομα η προεγκατεστημένη εφαρμογή της Google φωτογραφίες και μου πετάει συνέχεια ειδοποίηση ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί μπορεί και 15 φορές την μέρα... Τι αναφορά πάτησα τι ακύρωση τπτ εκεί το πετάει συνέχεια... Και μάλιστα όταν πήγα να την διαγράψω εντελώς μια και ούτος ή άλλως αυτήν ή το Gmail ας πούμε της εφαρμογές εγώ δεν της χρησιμοποιώ αλλά διαπίστωσα ότι είναι κλειδωμένες δεν διαγράφονται.. είναι όλα αυτά νορμάλ για global? Μήπως τελικά είναι καλύτερα με την ελληνική? -
@Matis Έπρεπε να κάνεις μια Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την πρώτη φορά όταν πήρες το κινητό, κάνε το τώρα, κράτησε αντίγραφα. Αν θέλεις να βάλεις του forum η την official, γούστα είναι αυτά ότι θέλεις κάνε αλλά αποφάσισε εσύ, μην ρωτάς τους άλλους να αποφασίσουν για σένα.
-
Δεν ρωτάω κανέναν να μου πει τι να κάνω εγώ άλλο ρώτησα.. και ενδεχομένως κάποιοι εδώ που τα έχουν δουλέψει ποιο πολύ καιρό και ασχολούνται με αυτό να ξέρουν να μου πουν... αυτό που ρωτάω είναι αν όντως η global έχει τέτοια θέματα δλδ κινέζικα διάσπαρτα, κλειδωμένες εφαρμογές κλπ η αν είναι κάτι που έχει το δικό μου τηλέφωνο μόνο για κάποιο λόγο και αν μπορώ να τα λύσω γτ η αλήθεια κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζω κανένα ιδιαίτερο θέμα όπως όταν είχα το redmi pro με την χαζορομ που είχε χίλια θέματα και μόλις έβαλα την ελληνική έστρωσε άμεσος..
=============== Αυγ 12th 2017, 1:39pm ===============
Και μάλλον κανένας δεν ξέρει.. πφφφ.. -
Εγώ φίλε μου δεν είχα δει πουθενά κινέζικα διάσπαρτα με την official global ούτε διαπίστωσα τέτοια κρασαρίσματα που περιγράφεις....Με την ελληνική σίγουρα δεν θα έχεις κινέζικα πάντως!!Open-source is the future
-
Με την ελληνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δαχτυλικο αποτύπωμα για τράπεζες
; -
Ναι κανονικά. Προσωπικά δουλεύω τις εφαρμογές της Alpha και της Εθνικής.
-
-
To δικαίωμα ξεκλειδώματος συνδέεται με το λογαριασμό σου και όχι με τη συσκευή. Αν έχουν παρέλθει 30 ημέρες από τότε που ξεκλείδωσες το Mi5s Plus, τότε μπορείς να το ξεκλειδώσεις με τον ίδιο λογαριασμό, αν δεν σου έχουν άρει το δικαίωμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0