Γεια σας παιδιά όπως γράφω και στον τίτλο μου εφερε ένας φίλος το redmi note 2 brickαρισμενο και συγκεκριμένα σε bootloop ...το κινητό δούλευε μια χαρά με την τελευταία developer ελληνική αλλά του είχε σπάσει η οθόνη και όταν την άλλαξε το κινητό δεν ξανά άνοιξε ποτέ και έχει παίσει σε bootloop. Το παίρνω στα χέρια μου λοιπόν και προσπάθησα με όσους τρόπους έχουν γραφτεί δω μέσα για unbrick (sp flash tool- miflash -adb για να περάσω recovery ) και ενώ σε όλες τις διαδικασίες μου λέει ότι έχουν γίνει επιτυχώς το αποτέλεσμα όταν πάω να το ανοίξω είναι το ίδιο, δηλαδή bootloop .. A να σημειώσω ότι μπαίνει μόνο σε fastboot... Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος παιδιά θα ήμουν ευγνώμων... Ότι και να γίνει όμως ευχαριστώ εκ των προτέρων...
bootloop redmi note 2 δεν ξεκολλάει με τίποτα !!!
-
-
Δοκίμασες fastboot rom ; Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η αλλαγή της οθόνης με το λειτουργικό του κινητού για να μην ανοίγει !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτήν την απορία έχω και εγώ ...Ναι δοκίμασα με fast boot rom και μέσω sp flash tool και μέσω mi flash και ενω δείχνει ότι η διαδικασία τελειώνει επιτυχώς ,αυτό πάλι τα ίδια όταν πάω να το ανοίξω...
-
Μήπως έχει πάθει και άλλη ζημιά εκτός από το σπάσιμο της οθόνης σε λειτουργικό ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με σπασμένη οθόνη το είχε τόσο καιρό και το δούλευε και άπλα είπε κάποια στιγμή να την αλλάξει , ε και οταν την άλλαξε συνεβει αυτό.. τώρα είμαι στην δουλειά και δεν έχω κατσαβίδια να το ανοίξω να δω τι γίνεται εκεί μέσα ,χαχαχα... το βράδυ που θα πάω σπίτι θα το ανοίξω...
-
Ανοιξε το και έλεγξε τις καλωδιοταινίες, αν έχουν μπει σωστα..
-
Ναι φίλε Bodai αυτό σκέφτομαι να κάνω γιατί δεν βγαίνει νόημα αλλιώς...
-
Παιδιά καλησπέρα, το άνοιξα το κινητό και φαίνονται όλα Οκ με τις καλωδιώσεις. Τις έβγαλα και τις ξανά έβαλα για καλό και για κακό να είμαι σίγουρος αλλά και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.. Εν το μεταξύ έκανα και ένα τεστ μέσω του sp flash tool για την μνήμη του κινητού και σε γενικές γραμμές μου τα έβγαλε όλα Οκ αλλά στην NAND Flash μου έβγαλε error και το μήνυμα NAND Flash was not detected... Μήπως εδώ είναι το θέμα μας; Η NAND Flash τι ακριβώς είναι; κάτι σαν προσωρινή μνήμη ή καμιά σχέση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H maktsiot7 έγραψε:
Η NAND Flash τι ακριβώς είναι; κάτι σαν προσωρινή μνήμη ή καμιά σχέση;
Βγάλε την μεγάλη καλωδιοταινία και τσέκαρε την με δυνατό φως πίσως της. Αν είσαι τυχερός θα δεις εκει κάποιο προβλήμα (κοψιμο πχ), θα παραγγείλεις άλλη και θα είσαι μια χαρά.
Αν δεν είναι αυτό ... δύσκολα τα πράγματα ...
Περίμενε να μας πει μια γνωμη και ο @dnomikos -
Ευχαριστώ φίλε Bodai, θα τσεκάρω σε λίγο και θα ενημερώσω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίδες μάλλον ατύχησε ο φίλος, ελέγχθηκε η καλωδίωση όπως μου είπε ο φίλος Bodai πιο πάνω και είναι πεντακάθαρη δεν έχει απολύτως τίποτα, οπότε μάλλον χτυπησε ο αποθηκευτικος χώρος του κινητού; Τι λες φίλε Bodai?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0