Εχω το redmi note 3 pro (kenzo) και εχω εγκατεστημενο TWRP με LineageOS 7.1 και σκεφτομαι να γυρισω στο MIUI. Επειδη εχω εγκαταστησει πανω και το cyanogen firmware για το android 7 τι πρεπει να κανω ακριβως ; Μπορει καποιος να με καθοδηγησει ; Θα βαλω την ελληνικη rom που ειχα βαλει αποδω. Απλα εχω ξεχασει λιγο τι διαδικασια με το TWRP. Απλα συγκεκριμενα αυτο αν ξερει καποιος, μηπως θελει κατι παραπανω λογω του firmware που εχω εγκαταστησει.
Επιστροφή σε MIUI
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Λογικά κάνεις wipes =>dalvik cache-cache και data kαι είσαι εντάξει.
Μετά φλασσάρεις την Ρομ των παιδιών..
Κάνε backup εφαρμογές και τα ρέστα γιατί θα τα χάσεις όλα.
Περίμενε όμως και μιά επιβεβαίωση από κάποιο πιό έμπειρο...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
@dergongr βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις ενεργή άδεια ξεκλειδώματος, γατί μπορεί να βρεθείς προ δύσκολων καταστάσεων στην επαναφορά της Miui...
-
@Bodai Εκανα παλι αιτηση για unlock γιατι παει καιρος. μετα απο αυτο ξερεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ; Επισης γιατι ειναι τοσο μεγαλη διαδικασια ; απο custom rom σε αλλη custom rom θελω να παω ( την ελληνικη miui )
-
-
@Bodai Με unlocked bootloader γινεται να φλασαρω fastboot rom δηλαδη official ; Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τι εννοεις οτι πρεπει να κανω ;
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Εκανα παλι αιτηση για unlock αλλα δεν μου ηρθε μυνημα στο κινητο. Εκανα login sto Apply for unlocking Mi devices και με κανει redirect σε μια σελιδα να κατεβασω το unlock tool. Αρα αυτο σημαινει οτι το δεχτηκαν ; Και μεσα απτην εφαρμογη κανει login και με παει στο σημειο που λεει να συνδεσω το τηλεφωνο.
-
-
Ωραια...λοιπον σορρυ για το πριξιμο παιδια απλα φοβαμαι μη κανω καμια πατατα τωρα και τρεχω μετα...
Οπως ειπα και πριν εχω εγκατεστημενο TWRP με LineageOS και firmware που δινει ο developer για να δουλεψει σωστα. Ειδα τα λινκ που εδωσε ο Alvin απλα η απορια μου ειναι αν ακολουθησω τον πρωτο οδηγο δεν θα κλειδωθει παλι ο bootloader ??? Το λεω γιατι με TWRP δεν θα bootarei καν μετα. Σκεφτομαι κατι λαθος ; -
Εφόσον έχεις ξεκλείδωτο bootloader περνά global developer με τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) αν κλειδώσει ο bootloader κατεβάζεις το miunlock tool και ξεκλειδώνεις και μετά θα κατεβάσεις το twrp από δω TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI γιατί με το flash θα μπει ο stock recovery
Redmi n3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα