@hhanu please stop wiping /system as the error log indicates that the script cannot mount properly /system partition
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H paparounas81 έγραψε:
Πέρασε απροβληματιστα σε Kate. Για περαιτέρω διαπιστώσεις σε κάνα δυο μερούλες! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά.
-
-
-
Μια παρατηρήσει γιατην arΩma 7.5.25 , δεν ξέρω αν θεωρείτε bug έχω μια φωτογραφία ως φόντο οθόνης όταν μπαίνω στο twrp και κάνω reboot ή απενεργοποίησω το κινητό η φωτογραφία μεγαλώνει και δείχνει το 1/4 από αυτή και πρέπει να την ορίσω πάλι Φτιάχνεταιι αυτό ή είναι bug δεν ξέρω εάν συμβαίνει και σε άλλους,αυτά μέχρι στιγμή ως παρατηρήσει από την νέα rom δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο εκτός από ττην αλλαγή των widget
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H paparounas81 έγραψε:
Και πρώτη διαπίστωση.... ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΛΗΨΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΎ.... Καιρό είχε να φανεί!
κ καθε φορα που κανω restart το κινητο παντα μου λεει οτι η sim δεν εχει ενεργοποιηθει.. βρισκει σημα.. κ μετα απο ποοοοοση ωρα σβηνει η ειδοποιηση στο notification bar -
-
Σε Helium πάντως όλα δείχνουν μια χαραΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Κ εγω σε gemini εχω ενα θεματακι με τον συγχρονισμο...Μου πεταει συνεχεια charge your device and turn the screen off ασχετως το ποσοστο μπαταριας...
Κατα αλλα πολυ εντυπωσιακη η aroma!!!κ μου φανηκε η εγκατασταση εχγινε πιο γρηγορα απο τις προηγουμενες φορες....
Στα της ρομ...φαινεται πιο γρηγορη, η αυτοματη φωτεινοτητα βλεπω δεν την εφτιαξαν κ σε αυτην την ρομ τα αλανια της MIUI...
Ευχαριστουμε ολους αας για την εξαιρετικη δουλεια που εχετε κανει!!!!!Mi 11 pro -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες