[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
οκ,ευχαριστω
-
Εν αναμονή λοιπόν της νέας arΩma και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: Θα υπάρξει νέος οδηγός για το πέρασμα της μετά τον έλεγχο από τα vip μέλη ή θα μείνουμε σε αυτόν εδώ;;; Κι επίσης μπορείτε τα vip μέλη να μας λέτε εντυπώσεις όσον αφορά τις επιπλέον επιλογές, πέραν των εργοστασιακών που ήδη ξέρουμε, έτσι ώστε να μπορούμε κι εμείς να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε όταν με το καλό την παραλάβουμε.. Παράδειγμα, το dpi ή η εφαρμογή της κάμερας, ή ο launcher...
Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους όσους προετοιμάζουν και τρέχουν τις αναβαθμίσεις μας! -
Μετά από τις πρώτες ώρες με αρωμα παρατήρησα τα παρακάτω : Η επικοινωνία με τηλεόραση μέσω WiFi, αποκατασταθηκε [δεν λειτουργούσε μετά την 7.5.18].
Δεν έχω βρεί την δυνατότητα να γίνει επεξεργασία διόρθωση μιας εγγραφής στις επαφές [λειτουργία που υπήρξε στις μέχρι σήμερα rom χωρίς άρωμα], και τέλος κάτι Γίνεται με το ζήτημα επικοινωνίας του Google Earth με δικά του αρχεία π.χ *kml που οι χάρτες της γοογλε δεν έχουν πρόβλημα]. Δηλαδή με το που δίνεις το αρχείο kml, και θα έπρεπε να σε πάει στο σημείο αυτό κολλάει η γη. Αντίθετα εάν το ανοίξεις με χάρτες Google, τότε κανένα πρόβλημα. Στις προηγούμενες rom καθώς και στο Μ6 δεν υπάρχει το πρόβλημα -
Στο kenzo μετἀ την XTRV-7.6.8/10 φλάσαρα την Αρωμα
Δεν ξέρω αν τα script της Αρωμα πειράζουν kernel ή τίποτα άλλο αλλά η μπαταρία είναι χάλια
Κοιτάξτε τις πορτοκαλί αιχμές εκφόρτισης (στις δυο δεξιά εκφορτίσεις είναι η Αρωμα) που ξεπερνούν το -40%/ώρα ενώ στις προηγούμενες (με την XTRV) τα peak ήταν μέχρι περίπου -20%/ώρα
Ξαναγύρισα στην XTRV.
-
Εμεις θα έχουμε την ανανεωμένη ρομ σε arωma;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Σωστά!!! Λολ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H giasoy έγραψε:
Στο kenzo μετἀ την XTRV-7.6.8/10 φλάσαρα την Αρωμα
Δεν ξέρω αν τα script της Αρωμα πειράζουν kernel ή τίποτα άλλο αλλά η μπαταρία είναι χάλια
Κοιτάξτε τις πορτοκαλί αιχμές εκφόρτισης (στις δυο δεξιά εκφορτίσεις είναι η Αρωμα) που ξεπερνούν το -40%/ώρα ενώ στις προηγούμενες (με την XTRV) τα peak ήταν μέχρι περίπου -20%/ώρα
Ξαναγύρισα στην XTRV.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H giasoy έγραψε:
Λες όμως οτι κάποια από τις εφαρμογές της aroma κάνει την κουτσουκέλα, και στις δυο περιπτώσεις όμως έχω ακριβώς τι ίδιες εφαρμογές
Ποιά ενοείς "fixed" version ? και γιατί να έχει θέματα μπαταρίας αφού δεν πειράζει τίποτα στην rom ????
Άρα μήπως να ψάξουμε ποιά εφαρμογή δεν κάθετε καλά? -
Με factory reset που χρειάζεται η τελευταία aroma φαντάζομαι ότι χάνεις ότι έχεις πχ σε παιχνίδια. Άμα δεν είσαι σε root αυτό σώζεται;
-
Redmi Pro 4gb & 128 gb. Λειτουργία δύο ημερών. Μπαταρία στα πλαίσια της ιδανικής αποφόρτισης, πολύ αργά και σταθερή η καμπύλη της αποφόρτισης. τα προβλήματα επικοινωνιας με google earthπαραμένουν, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΌΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ απο όλα είναι η αδυναμία να αποθηκευτει στις επαφές μια κλήση απο αριθμό που δεν υπάρχει στο τηλέφωνο , ΚΑΘΩΣ και η επεξεργασία οποιουδήποτε αριθμού που υπάρχει είτε στο Google , e;ite sto Mi. Νομιζω ότι είναι απο τα προβλήματα που άμεσα πρέπει να αποκατασταθούν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες