Πάλι Factory Reset για να περασω τη νεα ΑΡΩΜΑ??? Ως ποτε ρε παιδια??? Θα με χωρισει η γυναικα μου!!!
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Κοίτα, έτσι κι αλλιώς τον Αύγουστο θα βγουν ρομ με MIUI 9...οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε για να κάνεις αναβάθμιση
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Πάλι Factory Reset για να περασω τη νεα ΑΡΩΜΑ??? Ως ποτε ρε παιδια??? Θα με χωρισει η γυναικα μου!!!
Αν είχες βάλει την 7.6.29, δεν χρειάζεται Factory reset, όπως δεν χρειάζεται επίσης σε όλους όσους είχαν μόνο την απλή XTRV ROM, και βάζουν για πρώτη φορά ARΩMA ROM. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
-
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.... Για την ωρα το γλυτωνω το διαζυγιο...
έτσι φαίνεται.
=============== Ιουλ 7th 2017, 5:17pm ===============
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κοίτα, έτσι κι αλλιώς τον Αύγουστο θα βγουν ρομ με MIUI 9...οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε για να κάνεις αναβάθμιση
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν αλλάζει τίποτα στην διαδικασία ακόμη και με την νέα MIUI 9
Βρε, δεν την γλυτώνετε σου λέω..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν αλλάζει τίποτα στην διαδικασία ακόμη και με την νέα MIUI 9
=============== Ιουλ 7th 2017, 6:40pm ===============
Please help: Στο GSM Arena γράφει ότι η ανάλυση του Mi4c είναι 440DPI. Η official ROM όμως, του δίνει 480DPI.
Αν στο ARΩMA script επιλέξω 440 DPI, τι κερδίζω κ τι χάνω??? -
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Αν στο ARΩMA script επιλέξω 440 DPI, τι κερδίζω κ τι χάνω???
-
Επειδή υπάρχουν μερικοί φίλοι εδω και ρωτανε εαν Η aroma για το redmi pro βγήκε. Εαν πρόσεχαν στην αρχή του φορουμ θα έβλεπαν ότι μέχρι αύγουστο (μαλλον 14-16) δεν υπάρχει καμια διαθεση είτε XTRV είτε arΩma. B;ebaia epeid;h ta grapt;a m;enoyn, oi diaxeirist;ew e;ixan pei grapt;a ;oti mporei na mhn yp;arxoyn ananevseiw apo kina kai eyr;vph se ebdomadia;ia b;ash all;a ua ;htan kont;a maw me diafora kalo;ydia. Εγω μέχρι στιγμής δεν έχω δει ακόμα τίποτα
-
@dhmlaz
Εχουμε αναφέρει ήδη ότι θα έχετε νεες aroma για τις συσκευές που έχουν μείνει με τις 7.6.8 και 7.6.10 ..
Πιστεύω μέσα στην επόμενη βδομάδα θα τις έχετε ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες