Διαφήμιση

[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.

• Οδηγός
    • Σημαντικό
    • Xiaomi
    • MIUI V8
    • προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο μου με η/υ και δεν το αναγνωρίζει, ούτε εμφανίζει στο τηλεφωνο την επιλογή USB debug, πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό USB σφαλμάτων; φοράω την 7.9.7 xtrv aroma, οι adb drivers είναι εγκαταστημένοι στον η/υ
    • Ο/H ckotsaki έγραψε:

προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο μου με η/υ και δεν το αναγνωρίζει, ούτε εμφανίζει στο τηλεφωνο την επιλογή USB debug, πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό USB σφαλμάτων; φοράω την 7.9.7 xtrv aroma, οι adb drivers είναι εγκαταστημένοι στον η/υ
      Θα πατήσεις στις ρυθμίσεις, πληροφορίες συσκευής, πάνω στην έκδοση Build Number (7 φορές) για να ενεργοποιήσεις τις Επιλογές για προγραμματιστές. Θα επιλέξεις μετά πίσω, Ρυθμίσεις, Επιλογές για Προγραμματιστές και voila !!!!!!!!!!!!! Ενεργοποιείς το Usb Debugging :P
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.

Συγγνωμη που τα ξαναγράφω αλλά δεν πήρα καμιά απαντηση. Δεν ξέρει κανείς τίποτα ?Πέρασα.την 7.10.12 στο KENZO και α) το wifi αν και είναι ανοικτό και εντοπίζει τα δίκτυα δεν συνδέετε αυτόματα αλλά πρέπει να το συνδεσω εγώ. β ) τόσα χρόνια δεν το είχα δει αλλά τώρα οπότε γίνετε σύνδεση στο ιντερνέτ δίπλα στο εικονίδιο του wifi κάτω δεξιά εμφανίζετε και εξαφανίζετε άμεσος το σύμβολο που έχουν τα δεδομένα όταν είναι ανοικτά. (Με τα 2 βελάκια πάνω κάτω.) Τι είναι αυτό? τα δεδομένα μου είναι κλειστά. Γ)έχει χαθεί το εικονίδιο του λογαριασμού του mi.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Είχα κάποια προβληματακια στο Redmi pro με την 7.10.12 πειραματιζομενος τα έλυσα τα σημαντικότερα (εκτός της επικοινωνίας με τηλεόραση) κάνοντας επανεγκατάσταση από twrp, με μεθοδολογία διόρθωσης της εγκατάστασης. Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας ανάπτυξης είναι η δυνατότητα επί μέρους διορθώσεων, η ακόμα και τροποποιησεων χωρίς να γίνει πάλι πλήρης εγκατάσταση. Δουλεύουν όλα τα προβλήματα που είχα αναφέρει νωρίς το απόγευμα, εκτός μέχρι στιγμής η τηλεόραση
    • Ο/H Tseligas2000 έγραψε:

Συγγνωμη που τα ξαναγράφω αλλά δεν πήρα καμιά απαντηση. Δεν ξέρει κανείς τίποτα ?Πέρασα.την 7.10.12 στο KENZO και α) το wifi αν και είναι ανοικτό και εντοπίζει τα δίκτυα δεν συνδέετε αυτόματα αλλά πρέπει να το συνδεσω εγώ. β ) τόσα χρόνια δεν το είχα δει αλλά τώρα οπότε γίνετε σύνδεση στο ιντερνέτ δίπλα στο εικονίδιο του wifi κάτω δεξιά εμφανίζετε και εξαφανίζετε άμεσος το σύμβολο που έχουν τα δεδομένα όταν είναι ανοικτά. (Με τα 2 βελάκια πάνω κάτω.) Τι είναι αυτό? τα δεδομένα μου είναι κλειστά. Γ)έχει χαθεί το εικονίδιο του λογαριασμού του mi.

Το α) δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Όσο για το εικονίδιο του WiFi, το τροποποίησαν/επανασχεδίασαν στο MIUI 9 ώστε να δείχνει (όπως τα δεδομένα) το upload/download. Το εικονίδιο του Mi λογαριασμού επίσης αφαιρέθηκε, αλλά μπορεί κάποιος άνετα να μπει στις ίδιες ρυθμίσεις από τις επιλογές συγχρονισμού, επιλέγοντας το Mi Cloud.
    • Ο/H intheend έγραψε:

Καλημέρα . Έχεις βρει κανείς τον τρόπο να "βάλει" live wallpaper??
      Για δες από το appstore το video wallpaper hd.

• Διαφήμιση
    • Ο/H Tseligas2000 έγραψε:

Ο/H intheend έγραψε:

Καλημέρα . Έχεις βρει κανείς τον τρόπο να "βάλει" live wallpaper??
      Για δες από το appstore το video wallpaper hd.
      Τελικά ή λύση που βρήκα είναι να κατεβάζεις από playstore το "live wallpaper shortcut" και από εκεί επιλέγεις όποιο εσυ θες απο τα διαθέσιμα της συσκευής . Δυστυχώς η miui9 δεν υποστηρίζει live wallpaper εξ ορισμού.
    • Περασμσ 7.10.12 σε redmi 1s καλά δείχνει από εχθές εκτός ότι κρασαρει η εφαρμογή ασφαλείαςκαι πατώντας στο εικονίδιο του καιρού γράφει η συσκευή δεν εντοπίζεται με όλα ανοιχτά .............ειδωμεν( δεν μπαίνει από τους γιατρούς καμμία άλλη εφαρμογή καιρού;)!!!!!!!...............έχει χαθεί και ο σαρωτής επίσης η υπηρεσία αναβάθμισης γράφει δεν λειτούργησε και αποστολή αναφοράς ..........μετά από wipe dalvnk art cashe /cashe ο καιρός είναι οκ τα άλλα παραμείνη το πρόβλημα!!!!!!!!
      Ηλίας
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@intheend
      Πιθανώς να φταίει ότι έχει αφαιρεθεί το apk για τα live wallpapers , ωστόσο θα του ρίξουμε μια ματιά για σιγουριά ..
      Έτσι αναφέρει εδώ ένας resource moderator, Live wallpaper in MIUI 9 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και είναι ένα από τα πολλά που βρήκα σχετικά με τα live wallpaprer στο miui.com.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H em56464 έγραψε:

Περασμσ 7.10.12 σε redmi 1s καλά δείχνει από εχθές εκτός ότι κρασαρει η εφαρμογή ασφαλείαςκαι πατώντας στο εικονίδιο του καιρού γράφει η συσκευή δεν εντοπίζεται με όλα ανοιχτά .............ειδωμεν( δεν μπαίνει από τους γιατρούς καμμία άλλη εφαρμογή καιρού;)!!!!!!!...............έχει χαθεί και ο σαρωτής επίσης η υπηρεσία αναβάθμισης γράφει δεν λειτούργησε και αποστολή αναφοράς ..........μετά από wipe dalvnk art cashe /cashe ο καιρός είναι οκ τα άλλα παραμείνη το πρόβλημα!!!!!!!!
      στο θεμα του security μονο με τις υπογραφες ιων του tencent antivirus παραμενη το προβλημα του κρασαρισματος αλλα εκανα αναβαθμιση στο avast και στο avl (ηταν default επιλογη το tencent) ολα λειτουργησαν ομαλα το μονο που μενει ειναι η υπηρεσια αναβαθμισης που ανοιγη με το που μπουταρης στο τηλεφωνο απο κλειστο και πεταει ειδοποιησεις και οταν δεν εχει καλο σημα στα δεδομενα του τηλεφωνου και ανοιξης τον συχρονισμο δειχνη να κανει συνεχως επανασυνδεσεις ο συχρονισμος κατα τα αλλα συγχαριτηρια στην ομαδα γιατι κανει τοσο καλη δουλεια!!!!!!!!!!!ξεχασα μπαταρια πολυ καλυτερη και ταχυτητα συνδεσης σε ολους τους τομεις καταπληκτικη!!!!! :) λεω να κανω ενα factory reset μηπως και σοκαριστη και δουλευουν ολα ρολοι μετα :lol: :twisted: !!!!!!
      Ηλίας