Ξανακάνε εγκατάσταση, Είναι beta μην το ξεχνάς.
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
πρεπει να ειναι φορτισμενο πανω απο 75%?γιατι ηταν καπου στο 50%
-
Την 7.4.20 έχω τώρα στο markw. Να περάσω χωρίς factory reset; ;;
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
κατεβαζω για το mido τον aroma και επανερχομαι για εντυπωσεις,λεω να μην κανω fr μιας που εχω την τελευταια ρομ περασμενη
-
αν είναι κοντινή η ρομ δεν κάνουμε fr.
-
-
Σε πρώτο επίπεδο δεν λειτουργούν όλα.
-
Eρωτηση:Αν πριν την εγκατασταση της ρομ την ανοιξουμε στο pc και αφαιρέσουμε τις εφαρμογές που δεν θέλουμε θα εχουμε προβλημα στην εγκατασταση?
Επίσης το aroma εχει να κάνει με το twrp που έχουμε εγκατεστημένο ήδη? -
@markito Το twrp το χρησιμοποιείς για να ξεκινήσεις το φλασάρισμα της aroma rom, όπως γίνονταν ως τώρα με την κανονική. Αν με το twrp που έχεις μπόρεσες να φλασάρεις την τελευταία πχ. dev, δε θα έχεις κανένα θέμα να περάσεις και την aroma.
Ένα από τα πλεονεκτήματα της aroma rom είναι πως ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία που λες, ώστε να μην εγκατασταθούν κάποιες από τις έξτρα εφαρμογές ή δυνατότητες.
Ακολουθώντας τα βήματα του installer και επιλέγοντας τι θες να εγκατασταθεί και τι όχι, θα έχεις το αποτέλεσμα που θες πολύ πιο εύκολα. -
περαστηκε ο aroma μια χαρα πηγανε ολα.
εκανα επιλογη τι εγω να διαλεξω,στο σχετικα με το τηλεφωνο επρεπε να γραφει κατι αλλο?γραφει την τελευταια ρομ και διπλα beta,κατι αλλον δεν παρατηρησα διαφορες να δουμε η μπαταρια τι θα λεει.
α χωρις καθαρη εγκατασταση εκανα μιας που ειχα περασμενη στο τηλ την τελευταια ρομ.
γενικα βρε παιδια σε ποιο νημα γραφουμε για τον αρομα?εδω καλα ειναι? -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες