[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Για ολους εμας που περιμένουμε να ξεπερασει τις παιδικες ασθενειες πριν την φορεσουμε στην συσκευή, κανενα βιντεακι θα ανεβάσετε;;
-
@flytouch1111
Αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς τα παιδιά ανέβασαν ένα video demo σχετικά με την εγκατάσταση εδώ το link αν και πιστεύω ότι το έχεις δει.
-
Μιλάμε για μια νέα εποχή.
Εξαιρετικό παιδιά, συγχαρητήρια!!! -
Εξαιρετική δουλειά, απλά.
-
τα συγχαρητήρια μου ,φοβερή δουλεια και οργάνωση ,αυτό το forum γίνεται αφορμή για να συνεχίσουμε να αγοράζουμε xiaomi
-
@spiderman3
Μου διεφυγε αυτο το βίντεο!!!
Ευχαριστώ για την υπενθυμίση. -
μπραβο βρε παιδί α τι να πω!!!!είναι φοβερό να έχεις μια "παλιά" συσκευή και με τα λογισμικά σας να είναι πιο καλή κ από καινούργια!!! ειλικρινά έχω αγαπήσει την xiaomi μέσα από εσάς!!! Χίλια μπράβο στην προσπάθεια και στο χρόνο που μας αφιερώνεται..
. Να ρωτήσω κ τo εξής..τα root manager εγώ δεν τα περνάω σε καμία ρομ.. χρειάζονται?αν κατεβάσω οτιδήποτε πως θα ξέρω τι πρέπει να σβήσω χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στην συσκευή?η απλά είναι σα να κάνεις απεγκατασταση την οποία εφαρμογή θέλεις να αφαιρεθεί????
-
Συνεχιστε οτι εχετε αρχισει και ολοι μας ειμαστε διπλα σας.Ευχαριστουμε.
-
Δεν έχω κάνει ακόμη την δοκιμή με aroma rom installer, θέλω όμως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και για αυτήν την προσπάθεια.
Δύο ερωτήσεις: 1. Αύριο θα υπάρχουν δύο roms μία με aroma και μία συμβατική;
2. Στην aroma υπάρχει επιλογή για εγκατάσταση ή όχι TWRP recovery; -
Περάστηκε σε markw πανω στην 7.4.20 χωρίς factory reset. Ολα καλα. Εξαιρετική εμπειρία ..
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες