[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Μετά από μερικές μέρες χρήσης μπορώ να πω πως είναι ικανοποιητικά σταθερή ακόμα και στη μπαταρία.
Το μόνο θέμα που έχω (χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα) είναι οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (δεν υπάρχει κουμπί στις ρυθμίσεις να το ανοίξω)
Ξέρει κανείς κάτι? -
Για δοκίμασε να γράφεις με κεφαλαία!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H almichael έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H Valmans10 έγραψε:
Καλημερα σας. Στο kate όλα καλά αλλά δεν κάνει συγχρονισμο με mi cloud. Γράφει : Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ghiki
We upload a new fixed version before 2 days , check first post here .. [XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24) ..probably you use the first release of the rom.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@ghiki
We upload a new fixed version before 2 days , check first post here .. [XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24) ..probably you use the first release of the rom..
Dear @gkalen since the installation ot the arωma rom in my device (gemini) there has been an issue concering the mi cloud sync. Specifically it reads" cannot verify completion status" (or smthng like that) . I sended you a message but i had no answer. I tried every possible solution i could find but had no luck. So i rollbacked to the latest XTRV and BOOM the issue solved. Im writing this in order to
A. help me find a solution (and the answer "there is no solution " is a solution to me
B. Inform you about the issue so other forum members dont have to face it in the future.
Best regards
An Arωma beta tester. -
Καλησπέρα Φίλοι.
Θα ήθελα να αναφέρω ότι το logo του forum όταν κάνεις εκκίνηση του κινητού χειροκίνητα, εμφανίζεται. Όταν όμως η εκκίνηση γίνει αυτόματα, μέσω χρονοδιαγράμματος, τότε δεν εμφανίζεται. Συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε μένα; -
Ο/H Dasop έγραψε:
Για δοκίμασε να γράφεις με κεφαλαία!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ επιμονο προβλημα, ειχα ρωτησει κ παλιοτερα αλλα δε βρηκα λυση -
-
@liquid ποια rom έχεις και ποιο region στην συσκευή σου?
=============== Ιουν 1st 2017, 3:43pm ===============
@intheend @chrisnik πόσος καιρός έχει περάσει από το τελευταίο Factory Reset που κάνατε ?? -
Ο/H chrisnik έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες