[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
περνα το από το play store Κώστα
-
-
Παιδια γιατι δε μπορω να μπω στο recovery πλεον?? Ουτε απο το power button επιλεγοντας το, ουτε μετα απο restart με power+volup !
-
Πατα το power button μαζι με το volume up και το volume down.
-
Ο/H george_1 έγραψε:
-
Την εγκατέστησα ξανά, δεν υπάρχει google play, κι όταν ανοίγω το gmail μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τα google services - τα οποία είναι πλέον SDK25 ενώ η συσκευή είναι SDK22. Προσπάθησα να βάλω το micro πακέτο για 5.1 aroma, αλλά δεν. Με βλέπω για XTRV 8.1 stable ή και πίσω μέσω nandroid..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Ο/H george_1 έγραψε:
-
Ο/H cacau έγραψε:
Την εγκατέστησα ξανά, δεν υπάρχει google play, κι όταν ανοίγω το gmail μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τα google services - τα οποία είναι πλέον SDK25 ενώ η συσκευή είναι SDK22.
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H george_1 έγραψε:
Με power+volup δειχνει το λογοτυπο mi για 10 δευτερα περιπου και μετα κλεινει το κινητο εντελως... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H cacau έγραψε:
Την εγκατέστησα ξανά, δεν υπάρχει google play, κι όταν ανοίγω το gmail μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τα google services - τα οποία είναι πλέον SDK25 ενώ η συσκευή είναι SDK22.
edit:Μιλάω για την 7.5.25 - έκανα και md5 check μήπως και..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες