[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Η τελευταία xtrv stable πέρασε χωρίς πρόβλημα, άρα κάτι φταίει με την 7.5.25 aroma, την έχει περάσει κανείς σε Redmi 2 TD άραγε?
edit: οι δυο προσπάθειες που έκανα ήταν με προσαρμοσμένη μέθοδο, θα κάνω άλλη μια "στον αυτόματο" αλλά ελπίζω να με αφήσει τουλάχιστον να επιλέξω αν θα είμαι root ή όχι...
edit2: σιγά μη με άφηνε να επιλέξω root ή όχι, αλλά τώρα είναι χειρότερα, ανάβει μεν αλλά ενώ ξεκίνησε σωστά, έκανα login σε gmail, miui κ.λ.π. βγαίνει σε μαύρη οθόνη. Έψαξα στο νήμα της συσκευής αλλά μάλλον δεν έχει βάλει κανείς aroma, είναι πολύ παλιά και δεν ασχολείται κανείς φαίνεται...
edit3: τελικά να ναι καλά το nandroid backup..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
@cacau
Σε redmi2 td , με aroma 7.5.25 και όλα ρολόι , απ'αυτο στα γράφω αυτά ..
Edit
Πρωτα factory reset απο twrp
Μετα έγκατασταση της Ρομ , επέλεξε "προσαρμοσμένη" και μην κάνεις καμμία αλλαγή , απλώς περνα κάθε βήμα μέχρι να γίνει η εγκατάσταση .. -
Μετά από 1 χρόνο σε cm12 και αφού πλέον όλοι οι developers παράτησαν το κινητό (redmi-note-2) έκανα την κίνηση και έβαλα την aroma 7.5.25!!!
Εντυπώσεις εξαιρετικές. Τα έγραψα και σε άλλο φόρουμ. Μπαταρία (μια nohon) πολύ καλύτερη, το κινητό δουλεύει ρολόι (άλλωστε κακά τα ψέμματα είναι φτιαγμένο για miui).
Είναι τέτοια η αλλαγή σαν να πήρα νέο κινητό. Το προτείνω σε όλους να κάνουν την μετάβαση. -
-
Το link που μου έχει έρθει πριν κάτι μέρες στο email για βελτίωση της 7.5.25 arΩma δεν δουλεύει , βγάζει: server not found
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@giki
We upload a new fixed version before 2 days , check first post here .. [XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24) ..probably you use the first release of the rom..
Edit: @gkalen I tried 7.5.18, same problem, bluetooth mdia buttons doesn't work -
-
Θα το παλέψω άλλη μια, απλά το συγκεκριμένο κινητό το έχω για δεύτερο - χωρίς root για τους γνωστούς λόγους, και θα επανέλθω...
edit: κάτι έγινε με την επαναφορά από nandroid backup και έχασα το twrp, βαρέθηκα θα το αφήσω με την stable."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
@ghiki
I didn't hear anyone complaining about such an issue with ido , try to check if dolbyatmos is responsible for this ..
@nnbignick
Δεν έχει αλλαχτεί το twrp ακόμα στα redmi2..
Κι εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω το καινούργιο -
@gkalen here you can see; the install process (is not caused by Dolby Atmos), and the bug explanation/representation:
VIDEO0001 - YouTube
and
VIDEO0002 - YouTube
PD: Sorry for the blurry image, I recorded with my old phone -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες