Avrio you vazw kainourgia k blepoume. Thanks for all k sori his ta Greeklish!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τότε είναι βέβαιο πως μας "άφησε χρόνους" η μπαταρία.Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Σβηνει μονο οταν το αποσυνδεω από το φορτιστή.
Σε MIUI γραφει 100%, σε TWRP 88%
![]()
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Σβηνει μονο οταν το αποσυνδεω από το φορτιστή.
Σε MIUI γραφει 100%, σε TWRP 88%
Γι αυτο παιδια, προσοχη στο τι ψωνιζετε απο τα ελληνικα & ξενα e-shop!!! To "ORIGINAL BATTERY FOR XIAOMI Mi4C" ηταν μεγαλο ψεμα!!!
Μηπως ειναι ευκολο να μου ξαναστειλετε στο mail το zip που ρυθμιζει τον Updater για μελλοντικα OTA Updates? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! -
Απορια:
Εκανα factory reset το τηλεφωνο απο το βασικο του μενου. Μου περασε μια κινεζικη BETA και ο Bootloader κλειδωσε.
Το εβαλα στο MiUnlock tool και δε μου τον ξεκλειδωνε, γιατι λεει η ROM που φοραω ειναι παλια.
Κατεβασα την τελευταια Chinese DEV απο τον υπολογιστη, την πεταξα χυμα στη ριζα & την περασα μεσα απο τον Updater κανονικα & χωρις προβλημα.
Οταν το ξαναεβαλα, λοιπον, στο MiUnlock tool, μου εγραψε πως το το τηλεφωνο ειναι ΗΔΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ & δεν χρειαζεται να κανω τη διαδικασια!!! Ανοιγω cmd και βλεπω: Unlocked Bootloader: True!!!
Πως εγινε αυτο ρε παιδια??? Εχω χασει κατι? -
Βασικά με factory reset δεν κλειδώνει...
Με το fr απλά σβήνει τα δεδομένα χρήστη, η rom δεν αλλάζει. Αρχικοποίηση γίνεται.
Για ανέβασε screenshot με τη rom που φοράς. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Βασικά με factory reset δεν κλειδώνει...
Με το fr απλά σβήνει τα δεδομένα χρήστη, η rom δεν αλλάζει. Αρχικοποίηση γίνεται.
Για ανέβασε screenshot με τη rom που φοράς.
-
Και με το που πέρασες την κινεζική ξεκλείδωσε; Δεν παίζει... Ξεκλείδωτο ήταν, αλλά.σου έδειχνε αλλά. Τεσπά. Όλα καλά.
Είσαι εντάξει τώρα; -
Προσπαθησα να του περασω Fastboot ROM με το MiFlash και δεν την περνουσε. Μου εγραφε: Unlock first!
Η μονη υπονοια που εχω, ειναι μηπως ο τεχνικος που μου αλλαξε τη μπαταρια τον ξεκλειδωσε με αλλο τροπο, γιατι ειναι ειδικος στο αθλημα κ χρονια πολλα Developer! Αυριο θα του τηλεφωνησω κ θα μαθω!
Για την ωρα, εβαλα την τελευταια ARΩMA GREEK STABLE και ολα καλα! -
-
Ο/H nikfregs έγραψε:
Έβαλα την aroma 8.6.26 στο mi6, εκτός από lagαρισματα όταν scrollαρεις τη γραμμή κατάστασης με τις ειδοποιήσεις όλα φαίνονται οκ, ώσπου να τελειώσω τη ρύθμιση ήρθε κι η 8.6.28,την κατεβάζω να την περάσω κι αυτή. Good job
Με 1-2 Restart θα είσαι οκ και δεν θα ξαναδείς Lag σε επόμενα Updates. -
Καλησπέρα στην κοινότητα.
Ρε παιδιά ενώ μου περνάει με ΟΤΑ την καινούρια αναβάθμιση όταν μπαίνει σε twrp για να κάνει την εγκατάσταση δεν φαίνεται τίποτα! -
Ο/H smitsos έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα.
Ρε παιδιά ενώ μου περνάει με ΟΤΑ την καινούρια αναβάθμιση όταν μπαίνει σε twrp για να κάνει την εγκατάσταση δεν φαίνεται τίποτα!
=> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/
Έχεις κάνει όλα τα όσα έπρεπε να απαλλαγείς από παλιά Encryptions από προηγούμενες ROM ?
(Format Data - Factory Reset - Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache) -
Τα πάντα! Και όχι μια φορά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες