Διαφήμιση

Mi band 2 ( δεν έχει ειδοποιήσεις!)

• Πάνω που έψαχνα το θέμα και έπεσα πάνω ΑΚΡΙΒΩΣ στην περίπτωση. Χρησιμοποιώ το επίσημο (αγγλικό) mifit με το band 2. Σε όλες τις περιπτώσεις, τελευταία έκδοση λογισμικού φορτωμένη. Το συμπέρασμά μου μέχρι στιγμής: αν θες να το χαρείς με ειδοποιήσεις με ονόματα και να παίζει η ειδοποίηση πάντα (και όχι όποτε του έρθει) ΜΗΝ το βάλεις σε Xiaomi κινητό (true story)!

Εξηγούμαι:
      * έχω συνδέσει διαφορετικά miband 2 σε Redmi 3 Pro, Mi3, Redmi 4. Όλα τα κινητά με την τελευταία επίσημη global φορτωμένη (MIUI 8.1 & 8.2). Αποτέλεσμα: ότι έχετε δει και εσείς. Η ειδοποίηση κλήσεων δουλεύει αλλοπρόσαλα. H παρουσίαση καλούντος και σε SMS ούτε για αστείο.
      * Τα ίδια ακριβώς band πάνω σε Sony Xperia και σε iPhone δουλεύουν μια χαρά. Στο 100% των κλήσεων το band δονείται όπως και πρέπει και αν είναι στην ατζέντα με λατινικά, εμφανίζεται και ποιος καλεί από κάτω σκρολάροντας. Το ίδιο και σε SMS.
      * Λεπτομέρεια: όταν πρωτοστήνεται η εφαρμογή σε Android, κάποια στιγμή ζητάει δικαιώματα. Στα Xiaomi ζητάει μόνο 2. Στα μη Xiaomi, ζητάει έναν σκασμό. Και ίσως για αυτό εμφανίζονται και τα caller id

Τώρα το ότι δε δουλεύει στη μαμά δεν είναι και τόσο παράλογο, τα bands δεν είναι της Xiaomi αλλά της Huami (η οποία βγάζει για την Xiaomi). Αλλά είναι εκνευριστικό ως εκεί που δεν πάει. Αν βρείτε μια λύση, πείτε. Εγώ έχω σηκώσει τα χέρια με το κ*(ο-MIUI και το διαολεμένο του BT stack.

@olafeone: στην φωτό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εμφάνιση πληροφοριών εφαρμογής. Στα Mifit που τρέχουν στα Xiaomi που είδα εγώ, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Υπάρχει στο Sony και στο iphone! Τι ακριβώς κινητό έχεις και ποιο ακριβώς firmware φοράει;
    • Καλημέρα, @KStoubas Gaming εννοώ την παρακάτω επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι και στο δικό μου δεν δουλεύει ειδοποίηση σε viber και σε κλήσεις με ελληνικές επαφές πολλων χαρακτηρων
      Images
      • Screenshot_2017-05-19-08-32-23-343_com.android.settings.png

88,45 kB, 1.080×1.920, viewed 99 times
    • Ο/H wankel13 έγραψε:

Καλημέρα, @KStoubas Gaming εννοώ την παρακάτω επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι και στο δικό μου δεν δουλεύει ειδοποίηση σε viber και σε κλήσεις με ελληνικές επαφές πολλων χαρακτηρων
      Ενεργοποίησα και την επιλογή για την εξοικονόμηση μπαταρίας και τώρα δεν μου βγάζει την ειδοποίηση στην εφαρμογή , πάντως πριν από λίγο καιρό δούλευε κανονικά ίσως φταίει η ενημέρωση που είχε κάνει η εφαρμογή

=============== Μαι 19th 2017, 9:43am ===============

Ο/H wankel13 έγραψε:

Καλημέρα, @KStoubas Gaming εννοώ την παρακάτω επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι και στο δικό μου δεν δουλεύει ειδοποίηση σε viber και σε κλήσεις με ελληνικές επαφές πολλων χαρακτηρων
      Το δοκίμασα με ενεργοποιημένη την επιλογή για εξοικονόμηση μπαταρίας και δούλεψε κανονικά ,για κάποιο λόγο όμως όταν κλείνω την εφαρμογή τελείως και την ανοίγω πάλι η επιλογή είναι απενεργοποιημένη και πρέπει να την ξαναβάλω
      Xiaomi Redmi Note 4 64Gb
    • Διαφήμιση
    • Ο/H endlessterror έγραψε:

Πάνω που έψαχνα το θέμα και έπεσα πάνω ΑΚΡΙΒΩΣ στην περίπτωση. Χρησιμοποιώ το επίσημο (αγγλικό) mifit με το band 2. Σε όλες τις περιπτώσεις, τελευταία έκδοση λογισμικού φορτωμένη. Το συμπέρασμά μου μέχρι στιγμής: αν θες να το χαρείς με ειδοποιήσεις με ονόματα και να παίζει η ειδοποίηση πάντα (και όχι όποτε του έρθει) ΜΗΝ το βάλεις σε Xiaomi κινητό (true story)!

Εξηγούμαι:
      * έχω συνδέσει διαφορετικά miband 2 σε Redmi 3 Pro, Mi3, Redmi 4. Όλα τα κινητά με την τελευταία επίσημη global φορτωμένη (MIUI 8.1 & 8.2). Αποτέλεσμα: ότι έχετε δει και εσείς. Η ειδοποίηση κλήσεων δουλεύει αλλοπρόσαλα. H παρουσίαση καλούντος και σε SMS ούτε για αστείο.
      * Τα ίδια ακριβώς band πάνω σε Sony Xperia και σε iPhone δουλεύουν μια χαρά. Στο 100% των κλήσεων το band δονείται όπως και πρέπει και αν είναι στην ατζέντα με λατινικά, εμφανίζεται και ποιος καλεί από κάτω σκρολάροντας. Το ίδιο και σε SMS.
      * Λεπτομέρεια: όταν πρωτοστήνεται η εφαρμογή σε Android, κάποια στιγμή ζητάει δικαιώματα. Στα Xiaomi ζητάει μόνο 2. Στα μη Xiaomi, ζητάει έναν σκασμό. Και ίσως για αυτό εμφανίζονται και τα caller id

Τώρα το ότι δε δουλεύει στη μαμά δεν είναι και τόσο παράλογο, τα bands δεν είναι της Xiaomi αλλά της Huami (η οποία βγάζει για την Xiaomi). Αλλά είναι εκνευριστικό ως εκεί που δεν πάει. Αν βρείτε μια λύση, πείτε. Εγώ έχω σηκώσει τα χέρια με το κ*(ο-MIUI και το διαολεμένο του BT stack.

@olafeone: στην φωτό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εμφάνιση πληροφοριών εφαρμογής. Στα Mifit που τρέχουν στα Xiaomi που είδα εγώ, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Υπάρχει στο Sony και στο iphone! Τι ακριβώς κινητό έχεις και ποιο ακριβώς firmware φοράει;
      Redmi Note 4 με firmware 8.2.2.0 stable απο εδω. Και μου φαινεται παραξενο που δεν δουλευει σε κανεναν σας εκτος απο εμενα. Δουλευε και με μια developer που ειχα πιο πριν. XTRV 7.5.4
    • Ο/H olafeone έγραψε:

Redmi Note 4 με firmware 8.2.2.0 stable απο εδω. Και μου φαινεται παραξενο που δεν δουλευει σε κανεναν σας εκτος απο εμενα. Δουλευε και με μια developer που ειχα πιο πριν. XTRV 7.5.4
      Αυτή πρέπει να είναι η διαφορά! Δηλαδή η χρήση του custom firmware που κάνουν εδώ τα παιδιά. Δουλεύει στο δικό τους και όχι στο εργοστασιακό! =O

Πάντως άνοιξα ένα Bug report στη Xiaomi: Miband 2: call notifications work intermittently, caller ID does not work - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα αν θέλει ας κάνει κανά reply & confirm (όχι ότι τα βλέπει και κανείς)...
    • Ο/H KStoubas Gaming έγραψε:

Ο/H wankel13 έγραψε:

Έχετε ενεργοποίησει την επιλογή που υπάρχει στην διαδρομή ρυθμίσεις - επιπλέον ρυθμίσεις - πρόσβαση ειδοποιησεων;
      Είδα οτι στην εφαρμογή βγάζει αυτή την ειδοποίηση , αλλά όταν την πατάω στο μενού της πρόσβασης των εφαρμογών είναι όλα ενεργοποιημένα, μήπως έχει σχέση με το οτι δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις;
      Δεν έχεις ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις ασφαλείας του κινητού, όχι στην εφαρμογή mi fit.
    • γενικα έχω διαπιστώσει θέματα με όλα τα κινητά xiaomi που έχω πάρει. Θέματα όσο αφορά σύνδεση με άλλες συσκευές
      Αυτό το κέντρο ασφαλείας είναι καταστροφή
    • Διαφήμιση
    • Ο/H manwlis77 έγραψε:

γενικα έχω διαπιστώσει θέματα με όλα τα κινητά xiaomi που έχω πάρει. Θέματα όσο αφορά σύνδεση με άλλες συσκευές
      Πάντως το mi band 2 στην αρχή εμφάνιζε όλες τις ειδοποιήσεις , ωστόσο δεν έχω πρόβλημα με το συγχρονισμό . Αυτό που είχε ανέκαθεν πρόβλημα στο συγχρονισμό ήταν ένα Garmin Vivofit που έχω .Πάντα έκανε πολύ ώρα να συγχρονιστεί και τις περισσότερες φορές έβγαζε και πρόβλημα και δεν τελείωνε τον συγχρονισμό.Το ωραίο ήταν ότι έκανε όταν το αγόρασα το τριπλάσιο από το Xiaomi
      Xiaomi Redmi Note 4 64Gb
    • Ο/H manwlis77 έγραψε:

γενικα έχω διαπιστώσει θέματα με όλα τα κινητά xiaomi που έχω πάρει. Θέματα όσο αφορά σύνδεση με άλλες συσκευές
      Συμφωνώ απόλυτα. Γενικά οτιδήποτε σε στυλ privacy control/firewalling πληροφορίας μπορεί εύκολα να τα κάνει κουλουβάχατα. Τουλάχιστον μέχρι τα MIUI Πάνω από Android έως και 5 απενεργοποιούνταν. Στο 6+ όχι (μόνο μέσω dev options).

AOSP/cyanogen και άγιος ο Θεός δυστυχώς...
    • Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση σχετικά με τις ειδοποιήσεις εφόσον έρθει κάποια στο mi band ύστερα εξαφανίζεται; Δεν υπάρχει τρόπος να παραμένει για κάποιο διάστημα μέχρι να διαβαστεί να το πω έτσι? Το να χτυπάει η ειδοποίηση και να χάνετε πρίν προλάβω να την δω είναι άχρηστο.
    • Ο/H Capamble έγραψε:

Το να χτυπάει η ειδοποίηση και να χάνετε πρίν προλάβω να την δω είναι άχρηστο.
      Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό που ζητάς γίνεται ξεκλειδώνοντας το ρολόι και σκρολάροντας προς τα κάτω, όπου έχει όλες τις ειδοποιήσεις, με την πιο πρόσφατη πρώτη πρώτη. Τουλάχιστον έτσι είναι στο Bip.

EDIT: Συγχωρήστε με, μόλις ξύπνησα και δεν είδα ότι το thread είναι για το miband 2. Όχι, στο miband δεν μπορείς να δεις.
    • Διαφήμιση