Mi5 water damaged [SOLVED]
- Διορθώθηκε
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Φίλε μου μπορείς να αγοράσεις οθόνη είτε από μαγαζί εδώ είτε από Κίνα και να την αλλάξεις εσύ αν δεις και κανένα βίντεο.
-
κάποιο μαγαζί εδώ ελλάδα; γνωρίζεις; και αν κάνει επισκευες ακόμη καλύτερα..
-
Όπως πολλά παιδιά από εδώ προτείνουν το κλείνεις και το βάζεις μέσα σε ένα μπωλ γεμάτο με ρύζι. Μη γελάς το ρύζι τραβάει την υγρασία. Άστο 2-3 μέρες μέσα εκεί κλειστό.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
το έβαλα μέσα στο ρύζι για κανένα 12ωρο..επισης, το έκανα και με πιστολάκι..λογικά πρεπει να έχει καεί πλακέτα για να μην δουλευει καλά το touch..
-
Α να αλλάζεις το ρύζι ε.
-
α σε αυτό δε ξέρω γιατί δεν έχω κάποια εμπειρία κ εύχομαι να μην έχω.
=============== Μαι 16th 2017, 11:40pm ===============
Ο/H zt654 έγραψε:
Α να αλλάζεις το ρύζι ε.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Όχι βρε δεν είναι όλα αστεία. Σοβαρά μιλάω. Το ρύζι χρειάζεται αλλαγές!
-
Πρέπει η συσκευή να παραμείνει τουλάχιστον 2 24ωρα στο ρύζι, με ενδιάμεσες καθημερινές αλλαγές.
Μετά θα δουλέψουν όλα...
Και προσοχή !!!!!!
Όταν μία συσκευή πέσει σε νερό, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν την αφήνουμε ανοιχτή.
Την κλείνουμε και δεν την ανοίγουμε πριν περάσει τα στάδια με το στέγνωμα στο ρύζι. -
Καλημέρα. Εντάξει του είπαμε του παιδιού για το ρύζι κτλ. Δε του λέει κ κάποιος ένα μαγαζί που να κάνει επισκευές? Εγώ δε ξέρω γι'αυτό βγάζω την ουρά μου απ' έξω.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
@alvin1983 να του πουμε μαγαζί, να τρέχει να του ανοίξουν την συσκευή και αν του πάρουν κάνα 40άρι χωρίς να χρειάζεται??
Αν δεν έχει σπάσει το digitizer, το ρυζάκι θα κάνει την δουλειά του και τέλος. Αν τελικά έχει ζημιά το digitizer, εδώ είμαστε ... -
Ο/H Bodai έγραψε:
@alvin1983 να του πουμε μαγαζί, να τρέχει να του ανοίξουν την συσκευή και αν του πάρουν κάνα 40άρι χωρίς να χρειάζεται??
Αν δεν έχει σπάσει το digitizer, το ρυζάκι θα κάνει την δουλειά του και τέλος. Αν τελικά έχει ζημιά το digitizer, εδώ είμαστε ...
ΚαλημέραΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες