@George Kaggelaris Είναι κλειδωμένο είπες αλλά και η διαδρομή είναι λάθος όσο μπόρεσα να δω από το κινητό, δες λίγο καλύτερα Γιώργη Βάλτον στο σωστό δρόμο.
οκ μετα απο τρεις μερες καταφερα να περασω την China Developer 7.6.8
Μολις εγκατασταθει , θα δοκιμασω ξανα unlock
Το καταφερα κανοντας οτι λεει αυτος ο μαμελουκος με οτι tools χρησιμοποιούσε
=============== Ιουν 17th 2017, 1:39am ===============
χαχαχαχαχαχαχ
Επιτελους εκανα bind την συσκευη οπως μου ζηταει και κανοντας το unlock μου γραφει binding time is to short less than 72hours.....
Αρα ελληνικη ρομ σε 3-4 μερες....
"Απ'το'λοτελα καλη και η Παναγιωτενα" που λενε και στο χωριο μου
Χιλια ευχαριστω σε οσους ασχολήθηκαν. Να ειστε καλα
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Επιτέλους επιτυχία μπράβο σου.
@Descent Αύριο το απόγευμα κατά τις 19:00 στείλε προσωπικό μήνυμα να μπω μέσω teamviewer να το κάνω μην το ξεχάσεις Καρντάση.
ολα οκ, δεν θα χρειαστει να σε ταλαιπωρισω. Σε ευχαριστω
Απλα πρεπει να περιμενω 3-4 μερες ,δεν με πειραζει καθολου αυτο.
Απλα κατεβαζω μια Global stable για να μην βγαλει τα ματια της η γυναικα μου με τα κινεζικα
=============== Ιουν 17th 2017, 2:37am =============== @Descent Να θυμάσαι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πρέπει να την περάσεις σε edl όπως το έκανες πριν λίγο o.k. Καλή επιτυχία.
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με μια προγενέστερη έκδοση του Mi unlock tool. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τρεις μέρες!
Αυτός ο 'μεμελούκος' που λες, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να χρησιμοποιήσει μια άλλη έκδοση του Miflash, όπως σου είχα πει κι εγώ στα μηνύματα #30 & #37 του παρόντος
Καλημέρα, μόλις παρατήρησα ότι για κάποιο λόγο έχει αλαξει το IMEI από τις Sim και πλέον είναι το ίδιο και στα 2 slot. Με μια κάρτα δουλεύει άψογα το τηλέφωνο αλλά βάζοντας δεύτερη κάρτα, δεν μπορεί να βρει σήμα σε καμοια από τις 2. Ξέρει κάποιος πως αλλάζει το imei σε συσκευή με κλειδωμένο bootloader;
Ευχαριστω
Κι όμως έχει αλαξει. Πατώντας *#06# δείχνει τους αριθμούς imei. Σε τηλέφωνα με 2 slot, δείχνει 2 διαφορετικα imei. Στο δικό μου είναι ίδια και τα 2 νούμερα.