kalispera an mporeite na me voithisete den mporo na kseklidoso ton bootloader.adynamia epalitheysis moy vgazei.... sas eyxaristo ek ton proteron.exei global stable 8.0.4.0
redmi pro
-
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι τα μηνύματά σου ευανάγνωστα και να ακολουθούν τους όρους χρήσης.
Σχετικά με το πρόβλημά σου, για αρχή καλό είναι να ανεβάσεις εδώ ένα screenshot από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο
και να μας περιγράψεις τι έχεις κάνει ως τώρα και σε ποιό βήμα αντιμετωπίζεις πρόβλημα. -
-
Αν και το συγκεκριμένο κινητό ξεκλείδωνε και με αυτή την ρομ που είναι unofficial,θα σου πω να βάλεις κάποια official.
Αν μπορείς κάνε αυτό..
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
Ο προηγούμενος κάτοχος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα
Πήρε μία συσκευή με πειραγμένο λειτουργικό, το οποίο σταδιακά δημιουργεί πολλά προβλήματα, δεν ασχολήθηκε ή δεν ήξερε και το έδωσε σε εσένα.
Αν θες να στρώσει η συσκευή και αν δεις τις πραγματικές δυνατότητες που έχει, ξεκίνα με αυτά:
1. Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
2. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
3. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
-
Δοκίμασε ξανα να το ξεκλειδώσεις.
Μπες και σε developer options και δες αν εχει επιλογές unlock status - oem unlock.
Δες και στο find device αν βλεπει σωστά την συσκευη, -
-
-
παιδια sis βοηθήστε με τώρα δεν βλέπει ουτε τα στοιχεία μου για σύνδεση στο site ουτε μου στέλνει στο mail μου reset password
-
-
Δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό μου στο miui δεν δέχεται τους κωδικούς και τα pasword .και δεν μου στέλνει στο mail reset.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα