Γεια σας, μου ηρθε μια συσκευη απο Κινα με unofficial rom και οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μου λεει το mi pc suite οτι πρεπει πρωτα να κανω update το κινητο αλλα δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη ενημερωση. Τι κανω? Ευχαριστω
Προβλημα με Mi pc suite [SOLVED]
-
-
Εάν η έκδοση του λειτουργικού βασίζεται σε Android 6 mm δεν το υποστηρίζει η αγγλική έκδοση του Mi pc suite.
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, για να βοηθήσουμε να γίνει με κάποιον άλλο τρόπο;
Ένα screenshot από τις ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμο. -
μου ηρθε ενα κινητο απο Κινα με ξεκλειδωτο bootloader και μια custom rom και θελω να του βαλω την official μεσω mi pc suite.
-
-
Eιδα εναν οδηγο που περνας την οφισιαλ ρομ μεσω του mi pc suite ακομα και με κλειδωμενο bootloader χωρις twrp κτλπ. Το κανει μονο του. Εχω το redmi note 4x με miui εκδοση 8.1.10.0.0 που οπως καταλαβαινεις ειναι unofficial.
-
-
Θα έλεγα να αφήσεις το Mi PC suite και να βάλεις αρχικά drivers από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν να κάνεις τον παρακάτω έλεγχο =>Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος για να σε καθοδηγήσουμε αναλόγως.
EDIT: Μόλις είδα ότι λες πως έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Αν όντως είναι έτσι πέρασε μια Official ROM με αυτόν τον οδηγό => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Εγινε αρα ΔΕΝ κανω εγκατασταση τα drivers που μου ειπατε παραπανω απτο λινκ σας, απλα ακολουθω τον οδηγο ετσι? Το κινητο ηρθε unlocked, δεν το ξεκλειδωσα εγω
=============== Μαι 18th 2017, 6:01pm ===============
Βλεπω βασικα ο οδηγος λεει να εγκαταστησω mi pc suite που εμενα δεν μου λεει πως πρεπει να κανω απντειτ το κινητο πριν το συνδεσω -
Ξέχνα το το Mi PC Suite.
Κάνε κανονικά εγκατάσταση τους Drivers => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Μετά περνάς Official με αυτόν τον οδηγό => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) όπως σου είπα και πριν. -
Εγινε θα ενημερωσω για το αποτελεσμα.
=============== Μαι 18th 2017, 6:40pm ===============
Εγω να του βαλω την official developer fastboot rom ή την official stable fastboot? -
Αν θες ενημερώσεις κάθε εβδομάδα, βάλε την dev. Αν θες σταθερότητα και αναβαθμίσεις κάθε 2-3 μηνες βάλε την Stable!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0