Διαφήμιση

Νέος κάτοχος mi5. Απορίες, θερμοκρασία, ένταση ακουστικών

• Νέος κάτοχος mi5. Απορίες, θερμοκρασία, ένταση ακουστικών

Καλημέρα στη παρέα, νέος κάτοχος του τηλεφώνου, έκδοση 3-64, έχω κάποιες απορίες μιας και είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο σχεδόν ενάμιση χρόνο (LG G2 ήταν ) και με MIUI δεν έχω ξανά ασχοληθεί.
      1) Ο ήχος, συγκεκριμένα με xiaomi pistons V2 ακουστικά που δοκίμασα , ρυθμίσεις mi sound enhancer στο επίπεδο "general" δεν με ικανοποίησε η ένταση των ακουστικών σε σχέση με την ένταση που "έβγαζε" το G2. Μπορούμε κάπως να την δυναμώσουμε; Στο G2 ήμουν rootαρισμενος και είχα φλασαρει ένα modακι το οποίο πείραζε το mixpath (κάπως έτσι λεγόταν τέλος πάντων) με ακουστικό αποτέλεσμα πολύ ανώτερο . Θυμάμαι ότι είχε τεράστια διαφορά. Σημαντικό καθώς ακούω πολύ μουσική μέσω του κινητού (earphones) όπως και ταινίες.
      2) Είναι λογικό να ζεσταίνεται με απλό σερφαρισμα / βίντεο από youtube η περιοχή δεξιά και προς το κέντρο ; Θερμοκρασία μπαταρίας 33-35 δείχνει συνήθως και περίπου 38-39 ;40 θερμοκρασία επεξεργαστή όταν το νιώθω να είναι ζεστό.

Flight mode ON
      Φωτεινότητα περίπου 15-20%

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
      Παραθέτω παρακάτω screenshot
    • 40 βαθμοί είναι σχετικά φυσιολογική θερμοκρασία και δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί.

Όσο για τον ήχο, προσωπικά δεν πολύ ασχολούμαι-με ενδιαφέρει ο ήχος και δεν μπορώ να σε βοηθήσω :/

Οποιοδήποτε πείραγμα όμως χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader οπότε καλό είναι να κάνεις αυτό ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
    • Παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ. Στο Wi-Fi στην 2.4 συχνότητα τι ταχύτητα ζεύξης πιάνεται maximum?

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση