Unbrick & miflash problem upadte 8.2.3.0 από 8.1.1.0 note 3 pro (kenzo)oficial global-stable
- Διορθώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Όσο δεν προσπαθείς, βουνό θα φαίνονται και σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας
Εδώ θα βρεις οδηγίες για το πως κάνεις χειροκίνητη αναβάθμιση ---> Xiaomi MIUI Official Forum -
τωρα ναι κάτι καταλάβαμε πριν κάνω τα βήματα αυτά πρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή πρώτα ή δεν παίζει κανένα ρόλο;
-
-
μου ζητάει να γράψω το λόγο για τον οποίο πρέπει να ξεκλειδώσω την συσκευή. Sto unlock. Τι πρέπει να γράψω; Ξέρει καποιος
-
-
ευχαριστω πολύ φίλε μου
=============== Μαι 19th 2017, 6:00pm ===============
και εκεί που input your name . Τι βάζω ;το νούμερο που αντιστοιχεί η το όνομα μου αλλά δεν πετυχαινει -
-
Οκ μου στηλανε κωδικο το έβαλα και περιμένω να μου στηλουν μήνυμα . Πόσο κάνει ξέρει κανεις
-
-
πολυ ωραια
=============== Μαι 20th 2017, 11:10pm ===============
συζητησα με @NasDriver και μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να μην σταλεί μήνυμα στην wind.
Έχω κατεβάσει στον υπολογιστή μου το mi flash unlock για να μπω να δω αν έχει όντως ξεκλειδωθει η συσκευή μου. Έκανα είσοδο με email kai password και μετά μου λέει να πατήσω volume down kai power button και να συνδέσω τη συσκευή μου στο pc με bootloader η γνώμη σας ποια είναι; Έτσι πρέπει να κάνω να δω αν έχει ξεκλειδωθει η συσκευή ; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0