Unbrick & miflash problem upadte 8.2.3.0 από 8.1.1.0 note 3 pro (kenzo)oficial global-stable
- Διορθώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
λοιπον ποιος ξερει αν η 8.2.3.0 ειναι καλη και δεν θα εχει προβλημα η ποια ειναι καλη μετα την 8.1.1,0; για να σινεχισω τις αποριεσ μου
=============== Μαι 21st 2017, 7:01pm ===============
1) λοιπον οποια αναβαθμιση θελω να περασω, την περναω με ανοικτο τηλεφωνο συνδεδεμενο στο pc;
κατεβαζω το ΑΡΧΕΙΟ se winzip και μετα το περναω χειροκηνιτα στο φακελο download που βρισκεται στο κηνιτο;αν συμφωνειτε πειτε ενα (ναι ) αλλιως ετιολογειστε μου παρακαλω.
απαντηστε -
-
οτιδηποτε αναβάθμιση θέλω να κατεβάσω σε τι redmi to κατεβάζω redmi 3 ή redmi 3 pro.ανεβαζω μια φωτό εξήγησε μου τι έχω . Επίσης kate ή kenzo και από πού το γνωριζεται
-
-
-
ευχαριστω και τους δυο
-
-
ειμαι στη δουλειά φίλε μου λέω να το κάνω το βραδυ. Όταν την κάνω θα ενημερωσω.
=============== Μαι 22nd 2017, 9:13pm ===============
@NasDriver πως μπορούμε να μάθουμε αν είναι καλή η αναβάθμιση αυτή και αν την έχει κάποιος να μας πει; Άμα είναι να κατεβάσω αλλη . Πχ. Η γυναίκα μου που έχει το xiaomi 4 έχει την 8.2.1.0 και είναι καλη. Τουλάχιστον να μαθαίναμε από το φόρουμ. Και ας ανοιχτούν θεματακια με κάθε αναβάθμιση για να ξέρει και ο καθένας μας , αν είναι καλή για να μην παρουσιάσουμε πρόβλημα στα κηνιτα μας.
Γίνομαι κουραστικός παιδιά το ξέρω αλλά το τηλέφωνό αυτό που είχα με υτο που κρατάω έχει κάνει 70.000 μίλια την έχω πατήσει και δεν θέλω να την ξαναπατήσω ξέρει ο @NasDriver -
@John Athinaios Για την official ρώτησε εδώ en.miui.com/forum.php εδώ ασχολούμαστε με την δική μας του forum περισσότερο και ως εκ τούτου δεν θα πάρεις αξιόπιστες πληροφορίες πιστεύω.
-
ευχαριστω
=============== Μαι 22nd 2017, 10:06pm ===============
MIUI 8.2 Global Stable ROM: Redmi Note 4X/Qualcomm, Redmi 3S/Prime, More Added - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
Παιδιά μπορώ να κατεβάσω από το link aυτο και να αποθηκευτεί στο κηνιτο απευθείας; Και να μην μπω στην διαδικασία να το κατεβάσω στο pc και μετά να το μεταφέρω στο κηνιτο;με χρήση wifi πάντα -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0