Καλησπερα μολις μου ηρθε το τηλεφωνω (ειναι ακομα με την ζελατινα του) και ενο ανοιξε κανονικα και ολα ωραια (με rom miui 8.2.0 κατι) πατησα να κανει το update που ζηταει την πρωτη φορα. Επειτα απο μια ωρα και αφου τελειωσε το update μου ζητησε το reboot για να κανει install τα updates και εκει κολαει τωρα μολις φτασει η μπαρα σε ενα σημειο κλεινει και ξανα ανοιγει και ξανα το ιδιο επεναλαμβανετε με αποτελεσμα να μην μπορει να φορτοσει και να λειτουργησει σωστα η συσκευη.Επισης δεν μπορω να μπω σε safe mode να κανω επιστροφη σε εργοστασιακες ρυθμισεις...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!
redmi note 4 τα εχω χαμενα!!!
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
φλασάρισε ξανά με το miflash ή το άλλο αν είσαι mediatek. Γνώμη μου βέβαια.
-
δεν με αφηνει να κανω τιποτα κανει συνεχεια επανεκκινηση
-
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
volume down + power μπες στο μενού και πάτα download. Από εκεί φλασάρεις αν έχεις snapdragon.
Θα χρειστούν και driver ή δεν θα χρειαστούν; -
Υπέθεσα ότι θα τους έχει βάλει ήδη! Δίκιο έχεις!
-
Πρέπει να δούμε αρχικά αν έχεις nikel ή mido
1. Βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
2. Σβήσε το κινητό και μπες σε fastboot mode με Volume Down και Power
3. Άνοιξε ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής, δώσε την παρακάτω εντολή και ανέβασε εδώ το αποτέλεσμα. =>fastboot getvar product
-
οχι δεν μπαινει ουτε καν σε safe mode τρεια τηλεφωνα ιδια μου ηρθαν σημερα μονο αυτο μου εκανε προβλημα....το πηγα σε τεχνικο και το αφησα δεν καταλαβα τη μου ειπε οτι επαθε με 25 ευρω μου ειπε αυριο θα ειναι ετοιμο και αυτο εκανα
-
Τίποτα δεν έπαθε, κόλλησε στην αναβάθμιση, σε 10 λεπτά θα σου έχει περάσει μία fastboot rom και θα είναι έτοιμο.
Το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις και μόνος σου από το σπίτι αν δεν βιαζόσουν και έκανες όσα σου λέγαμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0