[XTRV-7.5.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/05 19:25)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@BanditGR @gkalen @geoanto555 @zt654
εχουμε κ λεμε....ξεκιναω με τον εξης προλογο.. εσεις εισαι οι "μαγειρες" , εσεις ισως γνωριζετε τι παιχτηκε...
οι περισσοτεροι ξερουν πως καποιες συσκευες ειχαν θεμα με το baseband οποτε κ γιαυτο ειχαν μεινει στο P50 ολες οι rom...
1 φορα προσπαθησα να περασω την global stable 8,1,6,0 η οποια δε θυμαμαι ποια εκδοση φορουσε.. κ παλι ειχα θεμα με IMEI κ SIM...
μετα το χθεσινο που απο την 7.5.11 πηγα στην 7.5.18 με αποτελεσμα ενω εχω ΙΜΕΙ να μην εχω Sim.. στο downgrade και μετα απο FR.. χαθηκαν κ τα 2...
πλεον.. μετα το εκ νεου φλασαρισμα της global stable 8.2.1.0 (μου ξανακλειδωσε ο bootloader κ τον ξεκλειδωσα) και στην global stable αλλα και στην νεα dev 7.5.18 εχω κανονικα ΙΜΕΙ κ ΣΙΜ..τιποτα δε χαθηκε..(ασχετα που χρειαστηκε να περασω τα ΙΜΕΙ χειροκινητα, ενω μου εβλεπε την ΣΙΜ)
ευχομαι.. κ θελω να πιστευω, πως απο εδω κ περα να μην ξαναυπαρξει θεμα με το baseband.. οποτε κ αναβαθμιζομαστε κανονικα σε οποια νεα version βγαζουν.. -
Πιστεύω και εγώ να μην έχουμε πρόβλημα πλέον. Το όλο θέμα ήταν να δει η συσκευή το baseband και να μην εμφανίζεται ως άγνωστο. Από εκεί και πέρα το να περαστούν τυχόν χαμένα IMEI και MAC address είναι θέμα που λύνεται. Από εδώ και πέρα πάντως να θυμάσαι backup το nvdata πριν από κάθε flash. Έτσι για σιγουριά.
-
Καλημερα σε όλο το φόρουμ......μια ερώτηση ,έτσι πληροφοριακά πιο πολύ . Χθές πέρασα την xtrv και καπάκι έκανα επαναφορά το αντίγραφο ασφαλείας που είχα κρατήσει στα τοπικά αντίγραφα. Σωστό ή λάθος ? Και κάτι ακόμα,όταν βγει η νέα xtrv αυτή την εβδομάδα,τι είναι πιο σωστό. Να την κατεβάσω από το κινητό και να την φλασαρω ή από το pc να την βάλω στο κινητό και μετά φλας? Θα θέλει και wipes?
-
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Καλημερα σε όλο το φόρουμ......μια ερώτηση ,έτσι πληροφοριακά πιο πολύ . Χθές πέρασα την xtrv και καπάκι έκανα επαναφορά το αντίγραφο ασφαλείας που είχα κρατήσει στα τοπικά αντίγραφα. Σωστό ή λάθος ? Και κάτι ακόμα,όταν βγει η νέα xtrv αυτή την εβδομάδα,τι είναι πιο σωστό. Να την κατεβάσω από το κινητό και να την φλασαρω ή από το pc να την βάλω στο κινητό και μετά φλας? Θα θέλει και wipes?
Κανε set up το κινητό απο την αρχή καλυτερα αν είναι η πρώτη φορα που βαζεις την XTRV.. ειτε απο πσ..ειτε απο κινητο το κατεβασεις..το ιδιο πραμα ειναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εμενα δεν μαρεσε γενικά και σε αποδοσεις και σε καταναλωσεις και γυρισα στην 11
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κι άλλος αλλά το λινκ για το redmi 2fdd μας πάει στην 7 5 11.Για δες τε το σας παρακαλώ.
-
Περαστηκε σε libra, ολα καλα! Ολες οι τελευταιες αναβαθμισεις ειναι εξαιρετικες και το κινητο πεταει! Το μεγαλο στοιχημα θεωρω πως ειναι η μπαταρια αυτη τη στιγμη. Στην 7.5.11 ειχα κανει factory reset, στηνοντας τα παντα απο την αρχη. Μια μικρη βελτιωση ειδα, οχι ομως κατι τρομερο. Να δουμε τωρα... Προφανως ομως και δεν γινεται σε καθε αναβαθμιση rom να γινεται factory reset, αλλιως την κατσαμε...
=============== Μαι 24th 2017, 10:31pm ===============
Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
Εμενα δεν μαρεσε γενικά και σε αποδοσεις και σε καταναλωσεις και γυρισα στην 11
Γενικο ερωτημα εφοσον το αναφερεις: Πώς γυρναμε σε μια προηγουμενη rom? Απλα τη φλασαρουμε απο το twrp, ή ακολουθουμε αλλη διαδικασια για downgrade? -
Βοηθήστε παρακαλω. Που κατεβαζω 6.12.22 για redmi note 2 hermes? Δεν την βρίσκω στα downloads.
" Κάνετε εγκατάσταση της τελευταίας 6.12.22 ROM πριν αναβαθμίσετε σε Android 7.0" -
Ο/H phonekiller έγραψε:
Βοηθήστε παρακαλω. Που κατεβαζω 6.12.22 για redmi note 2 hermes? Δεν την βρίσκω στα downloads.
" Κάνετε εγκατάσταση της τελευταίας 6.12.22 ROM πριν αναβαθμίσετε σε Android 7.0"
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες