Εγω εκανα downgrade ....κατι δεν μου καθοταν καλα στην 18
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ πάλι δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο.Ο/H john volk έγραψε:
Και εμένα το κάνει σε nikelΟ/H varitimos84 έγραψε:
εχει παρατηρησει κανεις στο κινητο, ενω ειναι σβηστη η οθονη.. να αναβει συχνα απο μονη της κ να εμφανιζει την οθονη κλειδωματος?
Ο/H markito έγραψε:
Πολλοί απ ότι φαίνεται αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Αν και με το 2.81 έχεις θέμα τότε φλασαρε το 2.79 όπως προτείνει και ο dev στο xda.Ο/H maikmaik έγραψε:
Εγκατάσταση με update από το Play store. Με twrp recovery μου έβγαζε ότι είμαι unRooted.
Από το Mi-4c μου με το Tapatalk
Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα πάντως.
Ψάχνω την τελευταία ROM για hermes μέσα στο φόρουμ και δεν μπορώ να την βρω. Μια βοήθεια Please?Ο/H geoanto555 έγραψε:
To hermes δεν έχει android 7. Καλημέρα.Ο/H phonekiller έγραψε:
Βοηθήστε παρακαλω. Που κατεβαζω 6.12.22 για redmi note 2 hermes? Δεν την βρίσκω στα downloads.
" Κάνετε εγκατάσταση της τελευταίας 6.12.22 ROM πριν αναβαθμίσετε σε Android 7.0"
μετα απο restart στρωνει για καποιες ωρες... Αλλα μετα ξαφνικα ξεκινα κ το κανει ξαναΟ/H BanditGR έγραψε:
Εγώ πάλι δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο.
Υπάρχει ρύθμιση σχετικά, αν θέλεις να ανάβει η οθόνη στις ειδοποιήσεις ή όχι, ψάχτε το μήπως το έχετε ενεργοποιημένο.Ο/H BanditGR έγραψε:
Εγώ πάλι δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο.Ο/H john volk έγραψε:
εχει παρατηρησει κανεις στο κινητο, ενω ειναι σβηστη η οθονη.. να αναβει συχνα απο μονη της κ να εμφανιζει την οθονη κλειδωματος?
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Υπάρχει ρύθμιση σχετικά, αν θέλεις να ανάβει η οθόνη στις ειδοποιήσεις ή όχι, ψάχτε το μήπως το έχετε ενεργοποιημένο.Ο/H BanditGR έγραψε:
Εγώ πάλι δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο.Ο/H john volk έγραψε:
![]()