Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
- Οδηγός
-
-
καλησπερα παιδια .Εχω το redmi 4x (santoni λογικα) κ θελω να περασω την ελληνικη stable miui 9. Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader κ περιμενω.Ο bootloader ειναι κλειδωμενος.Βαζω φωτο απο about phone κ φωτο απο τον ελεγχο bootloader.
Ξεκλειδωνω με την ρομ που εχω ,κανω factory reset κ περναω την ελληνικη;
Η πρεπει να περασω καποια αλλη,να ξεκλειδωσω και μετα να περασω την ελληνικη; -
-
Σε ευχαριστω πολυ.Κ οταν ξεκλειδωσω,περναω twrp ,κανω factory reset κ βαζω την ελληνικη stable;
Η χρειαζεται να κανω κ format data; -
Αν χρησιμοποιήσεις το twrp 3.x.x.x θα κάνει αποκρυπτογράφηση και δεν θα χρειαστεί format data.
Προχωράς κανονικά με factory reset μέσα από twrp και μετά φλασάρεις την ελληνική -
@ntinos_g7 Ακολούθησε τον οδηγό και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Για το twrp βάλε αυτό που λέει ο οδηγός (το twrp του @geoanto555) και θα είσαι οκ χωρίς format data.
Open-source is the future -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν χρησιμοποιήσεις το twrp 3.x.x.x θα κάνει αποκρυπτογράφηση και δεν θα χρειαστεί format data.
Προχωράς κανονικά με factory reset μέσα από twrp και μετά φλασάρεις την ελληνική
Απλά μετά από το format data δεν μπούταρε σε recovery ,προσπάθησα να μπω κ με τον συνδιασμό κουμπιών αλλά πάλι κόλλησε στο mi logo.Έπρεπε να το ξαναπεράσω με εντολές cmd.Αλλά κ πάλι δεν το κράτησε.Μου πέρασε το 3.1.0.0 .να είστε καλά παιδιά κ καλές γιορτές με υγεία -
μππρεις μέσα από το 3.1.0.0 να περάσεις το νέο twrp.
-
με το που μπαίνω στο twrp με βγαζει σε menu με τίτλο
mount
decrypt data
κ μου ζητάει να βάλω κάποιο password. εγώ εκεί έδωσα cancel και προχώρησα στο main menu του twrp όπου προσπάθησα ανεπιτυχώς να κάνω wipe. μου βγάζει με κόκκινα:
Failed
Failed to decrypt data.
Unable to decrypt with default password. You may need to perform a format data...
Unable to mount storage...
Failed to wipe dalvik...
Τι κάνω? -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Φοβάμαι πως ναι, ΑΛΛΑ...θα χαθούν όλα μα όλα από την συσκευή, οπότε φρόντισε για αντίγραφα πρώτα.
Δοκίμασες να κάνεις boot την συσκευή ? Ανοίγει ?
-
format data σημαίνει χάνονται όλα από το κντ? πρέπει να αντιγράψω κάθε αρχείο που είναι στο σκληρό του κντ? τι γίνεται με τα backups? της mi και της google. τα βρίσκει όταν εγκαταστήσω την νέα ρομ? όταν κάνω format data που απότι κατάλαβα γίνεται μέσα από το twrp τι θα δω όταν ξανανοίξω το κντ? θα είναι σαν να έχω κάνω reset? είναι ο μόνος τρόπος τελικά να αναβαθμίσω σε aroma? αν χρησιμοποιούσα μια παλιότερη έκδοση του twrp θα το γλίτωνα?