Flash την Ελληνική ρομ στο Xiaomi Mi6 sagit (για πρώτη φορά)
- Οδηγός
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί η εικόνα @intheend ???
) .
-
-
Παιδιά βοήθεια... Πάω να πέρα πρώτη φορά την άρωμα είμαι με beta global ακολουθώ τον οδηγό βήμα βήμα έχω περάσει twrp έχω πετάξει χιμα την άρωμα στον εσωτερικό χώρο αλλά δεν την βρίσκει πουθενά από το install THN zip για να την περάσω..
=============== Αυγ 24th 2017, 6:49pm ===============
Και τα αρχεία που βλέπω από την SD card είναι ονόματα άσχετα ακαταλαβιστικα όχι πχ ringtone klp που βλέπω στον οδηγό.
=============== Αυγ 24th 2017, 7:00pm ===============
παιδια καμια βοηθεια σας παρακαλω?????Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Έχει μπει το TWRP ? Αν ναι, βλέπεις το κινητό σαν αποθηκευτικό χώρο στον υπολογιστή ?
-
Ευχαριστώ πολύ τον Nas driver για την βοηθεια του! Από ότι κατάλαβα έπρεπε να γίνει φόρμα στον twrp!Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πες μας εάν όλα πάνε καλά
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
-
- Καλησπερα παιδες.Αποφασισα και εγω να περασω την xtrv αρωμα στο κινητο μου το οποιο φοραει την miui 9 global developer 7.8.24. Εχω κατεβασει την 7.8.31 xtrv αρωμα και πριν προχωρησω σε flash ηθελα να ρωτησω αν ακολουθω κανονικα τον οδηγό η εχει αλλαξει κατι και πρεπει να προσεξω λογω καποιας ιδιαίτεροτητας της συσκευης.Unlock bootloader και αυτά τα εχω ξανακανει απλα ρωταω για να είμαι σιγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- Καλησπερα παιδες.Αποφασισα και εγω να περασω την xtrv αρωμα στο κινητο μου το οποιο φοραει την miui 9 global developer 7.8.24. Εχω κατεβασει την 7.8.31 xtrv αρωμα και πριν προχωρησω σε flash ηθελα να ρωτησω αν ακολουθω κανονικα τον οδηγό η εχει αλλαξει κατι και πρεπει να προσεξω λογω καποιας ιδιαίτεροτητας της συσκευης.Unlock bootloader και αυτά τα εχω ξανακανει απλα ρωταω για να είμαι σιγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-